Butelki przyjmują w punkcie obsługi klienta.
Szczecin, sieć Żabka
Collapse
X
-
Pozwoliłem sobie napisać w tym temacie, ponieważ chyba nie ma potrzeby zakładać nowego na taką błahostkę; Otóż, czy ktoś z Szanownych Forumowiczów orientuje się dlaczego w sieci żabek butelka z piwem Eire jest bezzwrotna a z jasnym Noteckim już zwrotna? Jeszcze gdyby to chodziło o ilość kaucji pobranej z butelki no to pal 6 -pani z kasy się zakałapućkała (już przyjmę nawet że nieświadomie), ale na paragonie jasno tak stoi. Czy jest to może pomyłka osoby 'wbijającej' kody w pamięć kasy czy też ten (przepraszam za dosadność) imbecylizm to powszechna praktyka?"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
-
Dzięki za odpowiedź. Jako ciekawostkę podam jeszcze, że chociaż kupiłem 2 Eire (wg paragonu butelki bezzwrotne) oraz 1 jasne (zwrotna) to kaucji pobrano mi za dwie butelki Totalna paranoja, no ale w tej żabce nie takie rzeczy się działy - łącznie ze zniknięciem 20 kanapek po 2,5 zł o kradzież których zostali oskarżeni bogu ducha winni uczniowie pobliskiej szkoły średniej (ot taki mały wieczorny OT - Administracjo, nie kąsaj )"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RP
Comment
-
Comment