Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
Wyświetlenie odpowiedzi
Specjal - gdzie na Śląsku?!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika painkiller7 Wyświetlenie odpowiedziinne piwa niz specjal robi sie w ilosciasch doslownie sladowych. wiem, bo mieszkam w poblizu browaruLast edited by Pendragon; 2008-08-06, 20:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ciekawe czy aby na pewno jest dorosły ten nasz znawca i smakosz specjala.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCiekawe czy aby na pewno jest dorosły ten nasz znawca i smakosz specjala.
jasne i pelne... ale powaznie- probowalem wielu i tylko jeden mi smakuje.
odp2.
dorosly moze nie, ale na pewno pelnoletni...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika painkiller7 Wyświetlenie odpowiedziodp.1
jasne i pelne... ale powaznie- probowalem wielu i tylko jeden mi smakuje.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedzipaszport i Auchan Sosnowiec zaprasza
moja kobieta pochodzi z nadmorskich rewirów i akurat to piwo było lubiane, więc przerabiałem temat poszukiwania Speciala w Zagłębiu
w środę tam skoczę
paszport mam
Comment
-
Comment