Gdzie w niedzielę mozna zakupić w Łodzi piwa z Browarów Łódzkich?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Gdzie w niedzielę mozna zakupić w Łodzi piwa z Browarów Łódzkich?

Mam zamiar być we wrześniu. Mam nadzieję, że dotyczy to wakacji szkolnych a nie studenckich Przejrzałem pobierznie cały wątek i nie dopatrzyłem się albo przeoczyłem - w tym sklepie nie ma lokalnych wyrobów z Browarów Łódzkich? Gdzie zatem udać się w niedzielne poopołudnie po nie?
    Last edited by Pendragon; 2008-08-17, 21:39.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Kamień
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.07
    • 361

Oczywiście, że są - ze sztandarowym Porterem - a raczej bywają... Bo ja sam wczoraj chciałem tam kupić Portera, ale akurat nic z łódźkich wyrobów nie było. Aczkolwiek to jeszcze nie tragedia, bo same Browary Łódzkie wraz ze swym sklepem przed bramą są wcale nie tak daleko od Zofmaru.

Comment

• Pancernik
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.09
      • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedzi
      Oczywiście, że są - ze sztandarowym Porterem - a raczej bywają... Bo ja sam wczoraj chciałem tam kupić Portera, ale akurat nic z łódźkich wyrobów nie było. Aczkolwiek to jeszcze nie tragedia, bo same Browary Łódzkie wraz ze swym sklepem przed bramą są wcale nie tak daleko od Zofmaru.
      Co do kwestii otwarcia sklepów firmowych BŁ w niedziele byłbym nieco wątpiący...

Comment

• Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
        Co do kwestii otwarcia sklepów firmowych BŁ w niedziele byłbym nieco wątpiący...
        Zatem gdzie się udać w sytuacji awaryjnej?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
          Zatem gdzie się udać w sytuacji awaryjnej?
          Hm, może aktywni Lodzermensze coś wymyślą... (Kopernika? Tatrzańska?)
          Jako pasywny Lodzermensz myślę jedynie o Peronie przy Piotrkowskiej, gdzie pewnie coś butelkowego z BŁ być powinno, a i przekąsić by się dało...

Comment

• dadek
            Major Piwnych Rewolucji
            🍺🍺
            • 2005.09
            • 4702

W Zofmarze rzeczywiście wszystkich łódzkich nie kupisz ale na Północną rzut beretem. Nie wiem jak jest obecnie, ale w marcu gdy byłem w Łodzi, sklepy firmowe BŁ były czynne także w niedzielę do godz. 15.

Comment

• kogra
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2005.03
              • 139

Portera i mocne jest w sklepie "Oaza" (czynny 24 h). Wyroby BŁ mozna tez nabyć w sklepach "Społem" ale nie wszystie są otwarte w niedziele. Coś jest także chyba w Tesco i Leclerc'u (tam też możesz nabyć Staropolskie Złote i Mocne).

Comment

• cap-n-go
                • 2005.05
                • 273

Na Północnej jest sklep BŁ bodajże,a Północna to rzut beretem od Pomorskiej.

W Zofmarze z BŁ jest raczej tylko Porter,chyba że niedowidzę;-).

Comment

• Kamień
                  • 2007.07
                  • 361

W Zofmarze można kupić również Łódzkie Mocne.

W piątek wybrałem się do sklepu na Północnej, miałem ochotę na portera i chciałem definitywnie rozstrzygnąć kwestię godzin otwarcia tegoż sklepu. Niestety, na drzwiach zastałem kartkę, iż sklep jest nieczynny do odwołania, z podowu choroby ( jak się domyślam chodzi o chorobę tego kto sprzedaje ). Mało tego, kartka zasłoniła całkowicie godziny otwarcia. Prawdopodobnie zajrzę tam znowu za kilka dni i zobaczę czy jest już otwarte.

Comment

Przetwarzanie...
                  X