Mam zamiar być we wrześniu. Mam nadzieję, że dotyczy to wakacji szkolnych a nie studenckich Przejrzałem pobierznie cały wątek i nie dopatrzyłem się albo przeoczyłem - w tym sklepie nie ma lokalnych wyrobów z Browarów Łódzkich? Gdzie zatem udać się w niedzielne poopołudnie po nie?
Gdzie w niedzielę mozna zakupić w Łodzi piwa z Browarów Łódzkich?
Collapse
X
-
Gdzie w niedzielę mozna zakupić w Łodzi piwa z Browarów Łódzkich?
Last edited by Pendragon; 2008-08-17, 21:39.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieTagi: brak
-
-
Oczywiście, że są - ze sztandarowym Porterem - a raczej bywają... Bo ja sam wczoraj chciałem tam kupić Portera, ale akurat nic z łódźkich wyrobów nie było. Aczkolwiek to jeszcze nie tragedia, bo same Browary Łódzkie wraz ze swym sklepem przed bramą są wcale nie tak daleko od Zofmaru.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kamień Wyświetlenie odpowiedziOczywiście, że są - ze sztandarowym Porterem - a raczej bywają... Bo ja sam wczoraj chciałem tam kupić Portera, ale akurat nic z łódźkich wyrobów nie było. Aczkolwiek to jeszcze nie tragedia, bo same Browary Łódzkie wraz ze swym sklepem przed bramą są wcale nie tak daleko od Zofmaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziCo do kwestii otwarcia sklepów firmowych BŁ w niedziele byłbym nieco wątpiący...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZatem gdzie się udać w sytuacji awaryjnej?
Jako pasywny Lodzermensz myślę jedynie o Peronie przy Piotrkowskiej, gdzie pewnie coś butelkowego z BŁ być powinno, a i przekąsić by się dało...
Comment
-
-
Portera i mocne jest w sklepie "Oaza" (czynny 24 h). Wyroby BŁ mozna tez nabyć w sklepach "Społem" ale nie wszystie są otwarte w niedziele. Coś jest także chyba w Tesco i Leclerc'u (tam też możesz nabyć Staropolskie Złote i Mocne).
Comment
-
-
W Zofmarze można kupić również Łódzkie Mocne.
W piątek wybrałem się do sklepu na Północnej, miałem ochotę na portera i chciałem definitywnie rozstrzygnąć kwestię godzin otwarcia tegoż sklepu. Niestety, na drzwiach zastałem kartkę, iż sklep jest nieczynny do odwołania, z podowu choroby ( jak się domyślam chodzi o chorobę tego kto sprzedaje ). Mało tego, kartka zasłoniła całkowicie godziny otwarcia. Prawdopodobnie zajrzę tam znowu za kilka dni i zobaczę czy jest już otwarte.
Comment
-
Comment