Czarnków na morzem

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piotrbujak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.04
    • 2

Czarnków na morzem

4 piwa browaru Czarnków - 2 niepasteryzowane i 2 pasteryzowane leją z kega nad morzem w Pustkowie.
    cena Eire lub jasnego 5zł za 0.5L a pasteryzowane irlandzkie i noteckie za 5,50
    w każdym razie urokliwe miejsce i fajne piwo. Idealne na letnie wieczory.
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

A jak się ma twój post do tego tematu?
    Ps. Piwa pasteryzowanego w beczkach nie ma w swojej ofercie Browar Czarnków.
    Last edited by abernacka; 2008-08-25, 22:41.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• piotrbujak
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.04
      • 2

ma się tak, że podaję info gdzie można nabyć piwo z Browaru Czarnków
      info innym się zawsze przyda... może przez nieuwagę, a miałem kilka forów browar.biz'u otwartych w temacie Czarnkowa nie trafiłem w to forum gdzie było by ciut lepiej. Ale to chyba nie jest tragedia ? Nie padnie przez to serwer browar.biz ???
      na forum można znaleźć wiele informacji co produkuje i czego nie produkuje Browar Czarnków i są to często informacje rozbieżne.
      Ze słoika mi gościu tego nie lał - lał tylko z kega.
      pierwszy raz tam byłem i knajpa działa już ileś lat - nawet mają parasole firmowe Browaru Czarnków. Co roku w sezonie knajpa czynna - polecam.

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5617

Temat wydzielono z dyskusji Czarnków, przy wylocie z miasta na Trzciankę / Wałcz, Pijalnia Piwa, Proszę przeczytać Zasady działu Knajpy/puby polskie zanim napisze się post.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• dryx
          † 1966-2017 Piwosz w Raju
          • 2002.04
          • 1735

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrbujak Wyświetlenie odpowiedzi
          4 piwa browaru Czarnków - 2 niepasteryzowane i 2 pasteryzowane leją z kega nad morzem w Pustkowie.
          cena Eire lub jasnego 5zł za 0.5L a pasteryzowane irlandzkie i noteckie za 5,50
          w każdym razie urokliwe miejsce i fajne piwo. Idealne na letnie wieczory.
          W tym barze są tylko 4 nalewaki, z dwóch leją Czarnków a z dwóch pozostałych Krajan, nie ma więc możliwości lania 4 czarnkowskich piw. Są jeszcze dostępne butelkowe z tych browarów , ale szczegółów nie pamiętam.

Comment

Przetwarzanie...
          X