Witam mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w warszawie mogę wynając beczkę z piwem na wesele?
Piwo z beczki - gdzie w Warszawie zakupię beczkę / wynajmę sprzęt
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meno21 Wyświetlenie odpowiedziWitam mam pytanie czy ktoś może wie gdzie w warszawie mogę wynając beczkę z piwem na wesele?
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika meno21 Wyświetlenie odpowiedziPróbowałem ale jak się z nimi kontaktowałem to pani powiedziała ze juz zakonczyła swoja działalnosc wiec poszukuję jakiegosinnego miejsca
hehe, że zacytuję darkad
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziCo za kraj, w którym stolica nie ma jaj! Bez urazy,ale to szok.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Kompania widać ich zniszczyła za sabotaż dokonany, przez ich piwo z owej beczki, na pożyczonym parasolu zlotowym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Moja hipoteza jest inna - z tego, co w innym miejscu pisał Szefunio wynika, że salesi koncernów z zapałem niszczą konkurencję w stolicy. A od siedziby dystrybutora "prawdopodobnie najlepszego piwa na świecie" do Kadmisu jest (było...?) jakieś 3-4 km w linii prostej...
Będąc w okolicy nie omieszkam przeprowadzić rozpoznania i ustalić stanu faktycznego...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedziNiestety muszę potwierdzić złą wiadomość. Firma Kadmis zakończyła działalność z końcem września. A dlaczego, to chyba wiecie.
Generalnie, od strony piwopijcy patrząc, szkoda. Czy gdzieś będzie można kupić piwo w beczce "z zastawem"? Nie, żeby codziennie, ale na spotkaniach towarzyskich (z przewagą samców ) było to mile widzianą atrakcją.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziGłupi parasol ?
Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
Comment