Czy ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie, gdzie w Gdańsku można nabyć Ciechana (konkretnie Wyborne/Mocne?).Tu, czyli w jedynym praktycznie miejscu z tymi piwami źródełko wyschło już ponad miesiąc temu i nie słychać, aby to wyschnięcie się miało skończyć. No, szeroki wybór innych piw u dyrektora jest, ale z Ciechanem kiepsko...
Ciechan w Gdańsku, a właściwie jego brak
Collapse
X
-
Ciechan w Gdańsku, a właściwie jego brak
Last edited by Rycho_128; 2008-10-24, 09:21.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Tagi: brak
-
-
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
-
Byłem dziś. Zajeb..... knajpa. Ciechana jeszcze nie ma, ale Czarnków jest, faszystowskie specjały: tuchery w różnym wcieleniu, Paulaner z beki, obolony, czernikowskie , sporo z jablonowa i inne rarytasy. Jeden minus, srednio 1 do 2 zeta drozej niz w Degustatorni, ale to jednak Skwerek.
Comment
-
-
To jeszcze napisz co tam jest z beczki, bo z opisu wynika, że tylko Paulaner.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z Beczki:
Paulaner, Jabłonowo Mocne Jasne, Belfast, Tucher, Murphy's, Kozlak, Żywe, Złote Lwy, Delirium Tremens, Blanche de Namur, po długim wekendzie ( a mam nadzieje ze juz w poniedziałek ) wchodzi Złoty sok i czarne z fortuny z beczki, cała fortuna z butelki. No i przed wekendem Namysłów i Ciechan. Zapraszam serdecznie !!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika buuczek Wyświetlenie odpowiedziZ Beczki:
Złoty sok i czarne z fortuny z beczki,
Comment
-
-
Szkoda, że nie znamy dokładnej lokalizacji tej knajpy. Jeżeli kogoś to interesuje, jest wizualizacja tej knajpy w internecie: http://www.youtube.com/watch?v=sVOS7Ic8v8U
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika buuczek Wyświetlenie odpowiedziCiechan juz niebawem bedzie w nowym lokalu Kandelabry obok skweru kościuszki w Gdyni. Zapraszam serdecznie.
Comment
-
-
Dla porządku: Tu, czyli w najlepszym piwnym miejscu w Gdańsku niemalże całkowity powrót do oferty Ciechana. Piszę "niemalże", bo aktualnie Wyborny się skończył, a Mocnego końcówka z datą 16.12.08. Ale ma na dniach być... Kiedy, niech dyrektor się wypowie. A może już jest?Last edited by Rycho_128; 2008-12-15, 15:08.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziDla porządku: Tu, czyli w najlepszym piwnym miejscu w Gdańsku niemalże całkowity powrót do oferty Ciechana. Piszę "niemalże", bo aktualnie Wyborny się skończył, a Mocnego końcówka z datą 16.12.08. Ale ma na dniach być... Kiedy, niech dyrektor się wypowie. A może już jest?
Comment
-
Comment