Dyskusje na temat zasad poddziałów z użytkownikami forum - zamknięty temat śmiet

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Dyskusje na temat zasad poddziałów z użytkownikami forum - zamknięty temat śmiet

No dobra, mój błąd (temat był o minibrowarze, a nie o knajpie), ale spójrz co teraz wyszło "Na piwo z tego browaru.." no ale jakiego browaru? To już lepiej było wyrzucić wątek (ten) w diabły...

A tak przy okazji, to w FAQ tego działu wcale nie ma takiego punktu Jest tylko coś, żeby pisać na temat

Maggyk:
    Temat wydzielono z Czechy, Praga, Čestmírova 5, Zlý časy
    Last edited by Maggyk; 2008-10-24, 22:34. Powód: patrz powyżej

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

No co Ty nie napiszesz. Zasady działu są tu. Poza tym niejednokrotnie już Ciebie prosiłam o pisanie zgodnie z zasadami, więc nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.
    Last edited by Maggyk; 2008-10-24, 22:12.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

Przecież napisałem, że przyznaję się do błędu, więc niczego nie udaję - to po pierwsze.

Czemu ta zasada nie jest podana w tym wyróżnionym wątku Zanim cokolwiek tu napiszesz ZAPOZNAJ sie z zasadami tego dzialu - to chyba byłoby logiczne rozwiązanie - to po drugie.

Mam w zamyśle pewien pomysł usprawniający poszukiwanie lokali, ale chyba sobie dam spokój, bo znowu będzie coś źle i mnie op***, jakby to był AŻ takie ważne, szkoda zdrowia - to po 3

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Maggyk
        Szara Adminiscjencja
        🍼
        • 2004.05
        • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        Przecież napisałem, że przyznaję się do błędu, więc niczego nie udaję - to po pierwsze.

Czemu ta zasada nie jest podana w tym wyróżnionym wątku Zanim cokolwiek tu napiszesz ZAPOZNAJ sie z zasadami tego dzialu - to chyba byłoby logiczne rozwiązanie - to po drugie.

Mam w zamyśle pewien pomysł usprawniający poszukiwanie lokali, ale chyba sobie dam spokój, bo znowu będzie coś źle i mnie op***, jakby to był AŻ takie ważne, szkoda zdrowia - to po 3
        Zasada jest podana w takim wątku, do którego mam dostęp. W wątku przez Ciebie wskazanym podane są zasady ogólne forum Browar.biz. A z tym usprawnieniem daj sobie spokój. Usprawnienia są już opracowane. I będę cię op. ilekroć złamiesz zasady działu, bo taka rola moderatora. A to plotowanie wydzielam do innego tematu.

Jeśli masz mi jeszcze coś do przekazania zapraszam na PW.
        Last edited by Maggyk; 2008-10-24, 22:34.
        Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
        Piwo domowe -
        Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
        PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Przetwarzanie...
        X