Nowy sklep internetowy z piwem???
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziNie słyszałem o niczym takim.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Czytałem już wcześniej ten wątek. Nie od dzisiaj wiadomo, że sprzedawcy zawiesili sprzedaż alkoholi bojąc się utraty zezwolenia (nie ma tu mowy o żadnej koncesji) Stąd moje wątpliwości do zaistnienia takiego sklepu. Chyba, że założyciele w jakiś sprytny sposób obejdą przepisy znajdując jakieś kruczki prawne."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Ja czytałeś, to czemu napisałeś, że o tym nie słyszałeś?
A autorzy projektu zapewne nie wiedzą o problemach innych sklepów. Po prostu wydaje im się, że wpadli na pomysł, którego nikt wcześniej nie wymyślił. Jeden z nich nawet się zalogował na browar.biz i napisał pierwszego posta... Sprawdzają nas...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Co wcale nie przeszkadza benedyktynom z Tyńca prowadzić sprzedaży przez internet alkoholi...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCo wcale nie przeszkadza benedyktynom z Tyńca prowadzić sprzedaży przez internet alkoholi...
Comment
-
Comment