Nowy sklep internetowy z piwem???
Collapse
X
-
To poczytaj sobie forum... Nie chodzi o zakaz sprzedaży przez internet, a sprzedaż nieletnim.Comment
-
Czytałem już wcześniej ten wątek. Nie od dzisiaj wiadomo, że sprzedawcy zawiesili sprzedaż alkoholi bojąc się utraty zezwolenia (nie ma tu mowy o żadnej koncesji) Stąd moje wątpliwości do zaistnienia takiego sklepu. Chyba, że założyciele w jakiś sprytny sposób obejdą przepisy znajdując jakieś kruczki prawne.Comment
-
Ja czytałeś, to czemu napisałeś, że o tym nie słyszałeś?
A autorzy projektu zapewne nie wiedzą o problemach innych sklepów. Po prostu wydaje im się, że wpadli na pomysł, którego nikt wcześniej nie wymyślił. Jeden z nich nawet się zalogował na browar.biz i napisał pierwszego posta...Sprawdzają nas...
Comment
-
Co wcale nie przeszkadza benedyktynom z Tyńca prowadzić sprzedaży przez internet alkoholi...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...3 Photos
-
Channel: Lubuskie
-
-
Cześć,
Czy jest tu ktoś kto prowadzi może pub typu multitap lub sklep z piwem kratowym/regionalny itp w mieście poniżej 20 tys i chciał bym/mógł by poświęcić krótką chwilę na rozmowę. W barterze oferuje konsultacje w IT jak ktoś będzie zaintereswany.-
Channel: Przy piwie
2019-05-01, 13:09 -
-
Admin: Kontynuacja po przenosinach Stanu Umysłu z Żeromskiego https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=111802
--------------
Stan Umysłu to sklep i galeria z dobrym piwem usytuowana w sercu warszawskich Bielan przy ul. Schroegera 83 (Stare Bielany).
Jednym z elementów...-
Channel: Mazowieckie
-
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment