W niemieckim Kauflandzie skrzynka (20 piw) Öttinger Bier jest po 4,44 Euro. Wychodzi po 90 groszy za butelkę.
Piwo najtaniej
Collapse
X
-
Koledzy piwosze pewnie wyschli już na wiór.Ostatnia zmiana dokonana przez sergioP; 2009-10-21, 22:39.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam jestem zainteresowany kupnem etykiet w dużych ilościach propozycje wraz z cenami proszę przysłać na PW
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Alkohol 5%, IBU 20.
Spotkałem beczkowe i puszkowe.
Piana znikoma i nietrwała, z barwą jest mały problem - beczkowe jest herbaciane z miedzianym odcieniem, a puszkowe jaśniejsze, bo ciemno-złociste. Na zdjęciach tej różnicy tak nie widać, ze względu na różnice w oświetleniu....-
Channel: Kostaryka
2020-04-20, 12:14 -
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych...
-
Channel: Słowenia
2023-09-17, 10:32 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment