Piwo najtaniej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skitof
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2007.11
    • 2485

W niemieckim Kauflandzie skrzynka (20 piw) Öttinger Bier jest po 4,44 Euro. Wychodzi po 90 groszy za butelkę.

Comment

• sergioP
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2005.09
      • 1271

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof
      W niemieckim Kauflandzie skrzynka (20 piw) Öttinger Bier jest po 4,44 Euro. Wychodzi po 90 groszy za butelkę.
      Sądzisz, że po roku (nieudanych?) poszukiwań, zdesperowany Wlodi odpuści sobie puszki, zostawi Warszawę i wyruszy po piwo w butelkach do Niemiec ?
      Koledzy piwosze pewnie wyschli już na wiór.
      Ostatnia zmiana dokonana przez sergioP; 2009-10-21, 22:39.
      - Wiesz Luciu, co ci powiem?
      - ???
      - ...napiłbym się piwa.

------------------------------------------
      Dzień dobry panu.
      Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.

Comment

Related Topics

Collapse

• matibo123
        Etykiety w hurtowych ilościach kupię
        matibo123
        Witam jestem zainteresowany kupnem etykiet w dużych ilościach propozycje wraz z cenami proszę przysłać na PW
        2016-12-17, 22:00
      • bastion
        Chorwacja, Hvar, Petricevo Setaliste 8, Vunetovo Craft Beer.
        bastion
        Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...
        2021-10-15, 21:43
      • kloss
        Las Olas, Beach Beer Golden Ale
        kloss
        Alkohol 5%, IBU 20.
        Spotkałem beczkowe i puszkowe.
        Piana znikoma i nietrwała, z barwą jest mały problem - beczkowe jest herbaciane z miedzianym odcieniem, a puszkowe jaśniejsze, bo ciemno-złociste. Na zdjęciach tej różnicy tak nie widać, ze względu na różnice w oświetleniu....
        2020-04-20, 12:14
      • dadek
        Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
        dadek
        Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
        2024-04-13, 01:37
      • ART
        Ljubljana, Poljanska cesta 22c, San Francisco
        ART
        Polecane miejsce w kontekście kraftów, ale mnie nie przekonało. Zdawało mi się że panuje tu dziwna polityka cenowa. Chciałem napisać że ceny wyższe niż gdzie indziej, ale się jakoś na tym zafiksowałem w pamięci - po ponownym spojrzeniu na menu jednak mozna tam było wypić piwo w normalnych...
        2023-09-17, 10:32
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...