Brackie w Sosnowcu.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bastion
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2006.10
    • 1154

Brackie w Sosnowcu.

Nie wiem może forumowicze ze Sosnowca mnie wyśmieją, bo okaże się że Brackie w sklepach w Sosnowcu jest na porządku dziennym, i opisywanie miejsc gdzie występuje jest niepotrzebne, ale śmiem zauważyć że takowe kupowałem kilka dni temu w sklepie ''ARO'' na ulicy (troche się uśmiałem) Przyjaciół Żołnierza.
    Sklep jest czynny w dni robocze do 20.00.
    Brackie kosztuje 2.15 + kaucja, a co ciekawe na wystawie gdzie stoją puste butelki, ta z Brackiego jest z wzorem etykietki sprzed kilku dobrych lat..
    Jako że w moich okolicach Brackiego niet, oczywiście skorzystałem z okazji..
  • bastion
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2006.10
    • 1154

Byłem dzisiaj w tym sklepie i zakupiłem 3 ostatnie sztuki Brackiego.
    W rozmowie która wywiązała się z właścicielem który akurat był, uzyskałem informacje że przedstawiciel GŻ przywozi piwa w Piątki, i można się spodziewać również Brackiego, o które musi się usilnie prosić na hurtowni.
    GŻ nie jest specjalnie zainteresowana dystrybucją tego piwa, a jako powód wymienia krótszą datę do spożycia..
    Jednak właściciel albo lubi to piwo, albo ma stałych klientów, bo jak twierdzi będzie ''walczył'' o nie.
    Tym razem spisane godziny otwarcia: Pon- Sob 6*-21* Niedz 8*-21*

Comment

• bastion
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2006.10
      • 1154

W Sosnowcu w Billi , na ulicy Braci Mieroszewskich 2/a, Brackie w butelce po bodajże 2.19 zł.

Comment

Przetwarzanie...
      X