W Kauflandzie dziś bylem i nie ma już śladu, może ktoś z forumowiczów natknął się na to piwo gdzieś jeszcze?
Gdzie w Szczecinie można dostać Corneliusa?
Collapse
X
-
Widziałem w Carrefourze przy Mieszka I, a z innych rejonów miasta, również w Intermarche przy Chopina."Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RPComment
-
Aj aj to b.niedobra wiadomośćCóż, wychodzi na to że na naszym szczecińskim bezpiwiu pozostaje czekać aż 'rzucą' chyba (myślę, że zwłaszcza w Intermarche prędzej czy pózniej się pojawi - raczej trzymają poziom jeśli chodzi o zaopatrzenie, a co do Carrefoura, no cóż mają tam takie marże, że bardzo prawdopodobne że nie schodziło) ..
"Każdy jest obowiązany do dbałości o stan środowiska i ponosi odpowiedzialność za spowodowane przez siebie jego pogorszenie.."
art. 86 Konstytucji RPComment
-
Sprawdzałeś w tym na Wiosennej ?Comment
Related Topics
Collapse
-
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Więcej informacji:
https://pomorzezachodnie.travel/Arty...12/Spotkanie_z...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2023-10-30, 18:02 -
-
Tak więc 06.06.2020 roku odbędzie się V Giełda Piwna.
Nowy Browar ul.Partyzantów 2
w godz.07-13.
Blisko z Dworca PKP I PKS.-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Witajcie
Chce kupić przyjacielowi na prezent urodzinowy tak jak w temacie piwo Rolling Rock.
Wiem że kiedyś pojawiało się w sklepach w Polsce ale obecnie nigdzie nie mogłem namierzyć.
Preferowane jeśli widzieliście w okolicach Wrocławia ale jeśli gdziekolwiek było...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wrowar to następca browaru Cześć Brat z podwrocławskiego Jelcza-Laskowic. Ruszyli w tym roku.
Black IPA, chmiele: Mosaic, Simcoe, Citra, Rakau
Alk. 6,5%
Aromat - chmiel dominuje, a spośród niego cytrusy i odrobina mosaicowej nafty, potem trochę paloności...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
-
Channel: Belgia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment