I tutaj macie przykład , dlaczego żadna z poważnych hurtowni w mieście Poznaniu , nie chce handlować piwami z małych browarów, bo każdy mały sklepikarz, który od paru tygodni ma sklepik z piwem [ dajmy na to na ul. Głogowskiej ] może ruszyć w trasę i objechac kilka browarków dostać duzy upust, np. 12 % i zakupić piwo. Hurtownia porządna w tym mieście dostaje upust 15 % z małego browaru i ma dane piwo sprzedawać do sklepów. Pan taki jak ten z Głogowskiej , jak i wielu innych , powinni molestować poważne hurtownie o fajne piwa np Kłodawa, Łódż, Nakło, znajdzcie mi choć 1 argument by zachecić do handlu piwem z tych browarów, którąś z większych hurtowni w tym mieście. A wtedy piwa te stały by się bardziej dostepne.A na to , że tak się dzieje mam konkretne dowody i przykłady, [ ale to już na prywatne adresy internetowe zainteresowanych.] Ja też handluję różnymi ciekawymi piwami, ale mam w Poznaniu dystrybutora, który sprzedaje w moich cenach hurtowych i nie ma możliwości zakupu mojego piwa bezpośrednio , przez jakis sklep w Poznaniu.
Hurtownie i piwa z małych browarów - dlaczego nie ma ich w ofercie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika johnking2 Wyświetlenie odpowiedziI tutaj macie przykład , dlaczego żadna z poważnych hurtowni w mieście Poznaniu , nie chce handlować piwami z małych browarów, bo każdy mały sklepikarz, który od paru tygodni ma sklepik z piwem [ dajmy na to na ul. Głogowskiej ] może ruszyć w trasę i objechac kilka browarków dostać duzy upust, np. 12 % i zakupić piwo.Mniej książków więcej piwa
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika johnking2 Wyświetlenie odpowiedziI tutaj macie przykład , dlaczego żadna z poważnych hurtowni w mieście Poznaniu , nie chce handlować piwami z małych browarów, bo każdy mały sklepikarz, który od paru tygodni ma sklepik z piwem [ dajmy na to na ul. Głogowskiej ] może ruszyć w trasę i objechac kilka browarków dostać duzy upust, np. 12 % i zakupić piwo. Hurtownia porządna w tym mieście dostaje upust 15 % z małego browaru i ma dane piwo sprzedawać do sklepów. Pan taki jak ten z Głogowskiej , jak i wielu innych , powinni molestować poważne hurtownie o fajne piwa np Kłodawa, Łódż, Nakło, znajdzcie mi choć 1 argument by zachecić do handlu piwem z tych browarów, którąś z większych hurtowni w tym mieście. A wtedy piwa te stały by się bardziej dostepne.A na to , że tak się dzieje mam konkretne dowody i przykłady, [ ale to już na prywatne adresy internetowe zainteresowanych.] Ja też handluję różnymi ciekawymi piwami, ale mam w Poznaniu dystrybutora, który sprzedaje w moich cenach hurtowych i nie ma możliwości zakupu mojego piwa bezpośrednio , przez jakis sklep w Poznaniu.
Tak samo jak są hurtownie tylko nabiałowe, tylko ze zdrową żywnością, tak samo muszą być hurtownie z niszowymi piwami.
Comment
-
-
Temat wydzielono z Poznań, Głogowska 115 , Piwa Świata .Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika weather Wyświetlenie odpowiedziWjechal nowy Koreb, Piotrkow Trybunalski, Kasztelan w puszcze i cos tam chyba jeszcze ale wylecialo mi z glowy co...Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zapewne do hurtowni. Tylko gdzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment