Gdzie można kupić 50l-100l beczke z piwem [NA RAZ]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lopek_91
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.04
    • 1

Gdzie można kupić 50l-100l beczke z piwem [NA RAZ]

Witam
    Organizuje niebawem osiemnastke i potrzebuje jakiś beczek z piwem ale niewiem gdzie takie kupić i interesuje mnie cena takich beczek jakieś 50l-100l wszystko owczywiście na raz schodzi ;p najlepiej chodz wątpie czy takie są z jakimś dozownikiem od dołu czy coś mieszkam w Ożarowie mazowieckim 16 km od Warszawy.

Pozdrawiam
  • fidoangel
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 3491

Wszystko co związane z piwem i browarnictwem...Poddziały: Prasówka | Biblioteka | Ogłoszenia branżowe

Witaj. Jak byś wypełnił profil (brodacz po prawej na górze) to zapewne byłbyś poważniej traktowany przez forumowiczów. Pozdrawiam.
    "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
    Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
    Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• adi_999
      Porucznik Browarny Tester
      • 2004.11
      • 425

makro cash and carry
      mój zbiór etykiet http://picasaweb.google.com/112278001030728908988

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Mainz-Kastel, Otto-Suhr-Ring 27, Brauhaus Castel
        dadek
        Browarek restauracyjny istniejący od 1990 roku znajduje się na zachodnich peryferiach miasta po prawej stronie Rhein. Z centrum, przez jedyny w Mainz most drogowy, można tu dojechać autobusem nr 28. Okolica nieciekawa, jakieś place, firmy, magazyny, brak zabudowy mieszkalnej. Jednak jest tu jedno...
        2022-11-21, 01:01
      • dadek
        Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
        dadek
        Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
        2023-10-06, 00:10
      • nonFelix
        2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
        nonFelix
        Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
        2021-09-23, 19:47
      • pebejot
        Puck, Dworcowa 2, Browar Puck
        pebejot
        Browarów na Pomorzu przybywa. Miło jeśli pojawiają się browary z wyszynkiem w dobrych lokalizacjach, a taki właśnie browarek zyskał niedawno Puck.
        Tym samym mały Puck ma już dwa udane browary z dobrym piwem.
        Pierwszy był otwarty w 2014 roku Browar Spółdzielczy, teraz możemy...
        2022-10-19, 19:15
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 01:47
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...