Pozwolę sobie na pociągniecie tego wątku. Dla tych co lubują się w rozlewajkach, lista ciekawszych brześciańskich (wraz z ofertą) rozlewajek: https://binkl.by/read/life/gde-kupit...gajd-binoklya/
patrol piwny - Białoruś
Collapse
X
-
-
-przy ulicy Lenina 26a (na tyłach marketu Euroopt), funkcjonuje flagowy lokal, BAR 212. Na kranach pełna oferta browaru wraz marką Kvadrat.
-przy ulicy Lenina 57 (firmowa kufloteka)
-przy ulicy Suvorova 18 (restauracja Zolotoi Lev)
- oraz ogródek działający w sezonie letnim tuż przy głównym deptaku, ulicy Suvorova.Comment
-
Tego "Złotego Lwa" to potem namierzyłem, bo w tym lokalu organizowano którąś z edycji Brovar Day, ale nie dotarłem.
Oferta rozlewajek brzeskich była słaba jak korzystałem. Nie było kraftu. 13 litar na zamówienie, ale bardzo drogo wychodził. Ten link mi się nie otwiera, jak sporo wschodnich.Comment
-
Udało się odpalić w FF i wydrukować. Może skorzystam.
Dodam trzy rozlewajki z Grodna, może komuś będą pomocną informacją.
Garaż, ul. Kremento 9;
Piwomania, ul. Sołomowoj 137, Pestraka 36b, Tawlaja 44a;
Piwomarket, ul. Wielikaja Olszanka 15.Comment
-
W ścisłym centrum Witebska działają przynajmniej cztery firmowe lokale diwińskiego browaru:
-przy ulicy Lenina 26a (na tyłach marketu Euroopt), funkcjonuje flagowy lokal, BAR 212. Na kranach pełna oferta browaru wraz marką Kvadrat.
-przy ulicy Lenina 57 (firmowa kufloteka)
-przy ulicy Suvorova 18 (restauracja Zolotoi Lev)
- oraz ogródek działający w sezonie letnim tuż przy głównym deptaku, ulicy Suvorova.Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
-
Channel: Niemcy
-
-
Browar powstały w 2021 roku w dawnej kotłowni znanej firmy Osram produkującej żarówki. Dojechać tu łatwo, dokładnie naprzeciwko znajduje się przystanek tramwajowy Osram-Höfe. Kompleks starych budynków z żółtej cegły jest bardzo duży, trzeba wejść bramą pod pierwszym z nich, potem...
-
Channel: Niemcy
-
-
Postanowiliśmy odwiedzić Islandię nie w lato, kiedy na wyspę ciągnie sznur turystów, tylko w zimę, kiedy w kraju zimno, a my na przekór, że zimą trzeba jechać do ciepłych krajów postanowiliśmy udać się do jeszcze zimniejszego. Zima na Islandii jest zjawiskiem naprawdę urzekającym,...
-
Channel: Piwo - Gdzie
2018-05-26, 16:12 -
-
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment