Gdzie w Krakowie napiję się Brackiego z beczki?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23975

Wątek z pytaniem Tomka wydzieliłem żeby nie powodować jeszcze większego zamieszania.
    Proszę czytać z większą uwagą przed podnoszeniem rabanu:

Tomek zadał pytanie o Brackie z beczki w Krakowie w temacie o Brackim NIEPASTERYZOWANYM, który to wg browaru dopiero od tego poniedziałku opuszcza br. Zamkowy wyłącznie w postaci NIEPASTERYZOWANEJ. Zatem jeśli w Marchewce z Groszkiem twierdzi się że mają Brackie NIEPASTERYZOWANE jeszcze sprzed rzeczonego poniedziałku, to mówiąc oględnie mijają się z prawdą. Celowo lub nie. Proswzę zwrócić uwagę na słowo NIEPASTERYZOWANE, bo jest kluczowe
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2009-05-15, 16:51.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lzkamil
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 3611

Najlepiej żeby Żywiec sam sprecyzował co miał na myśli
      Lepszy jabol pod okapem
      niż GŻ, CP i KP !

Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.

Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!

Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)

Comment

• toto
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.12
        • 949

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
        Wątek z pytaniem Tomka wydzieliłem żeby nie powodować jeszcze większego zamieszania.
        Proszę czytać z większą uwagą przed podnoszeniem rabanu:

Tomek zadał pytanie o Brackie z beczki w Krakowie w temacie o Brackim NIEPASTERYZOWANYM, który to wg browaru dopiero od tego poniedziałku opuszcza br. Zamkowy wyłącznie w postaci NIEPASTERYZOWANEJ. Zatem jeśli w Marchewce z Groszkiem twierdzi się że mają Brackie NIEPASTERYZOWANE jeszcze sprzed rzeczonego poniedziałku, to mówiąc oględnie mijają się z prawdą. Celowo lub nie. Proswzę zwrócić uwagę na słowo NIEPASTERYZOWANE, bo jest kluczowe
        Zarówno w pytaniu Tomka, jak i w mojej odpowiedzi nie było ani słowa o niepasteryzowanym, a to do mojego postu odnosił się Grzegorz "Żywiec". Wyjaśniam więc, że właściciele "Marchewki z groszkiem" nigdy nie twierdzili (przynajmniej w mojej obecności), że mają wersję niepasteryzowaną.
        Wolałbym jednak, by sam Żywiec wyjaśnił czy o to mu chodziło, czy o co innego.

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23975

Dyskutowaliście o dostępności Brackiego w temacie o NIEPASTERYZOWANYM BRACKIM nie wspominając że chodzi WAM o PASTERYZOWANE.

Na Forum istnieje zależność między tytułem wątku i jego treścią - a przynajmniej poiwinna.
          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
          X