i to jest problemem tego browaru, Za niskie ceny
Piwne patrole
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Miałem pewien dylemat, czy pisać o tym, mianowicie w "Tesco" pojawiło się sporo różnych ciekawych i dziwnych piw, jest więc sporo do degustowania. W pierwotnym zamierzeniu forum miało dotyczyć wyłącznie knajp, ale co tam - mamy przekazywać ważne informacje, a nie bawić się w Akademię Nauk.
Tak więc zapuszczam informacje o "Tesco" i czekam na relacje z innych sklepów (ale takich, gdzie jest coś ciekawego !!!).
Comment
-
-
Krzysiu! może powinienem dla ułatwienia (utrudnienia?) wprowadzić przynajmniej podział na województwa (nowe) + sklepy?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem, czy to nie zrobiłoby się zbyt skomplikowane. Ja myślę o sklepach takich ja "Piwosz" we Wrocławiu czy dużych hipermarketach, gdzie pojawiają się ciekawe piwa w dużym wyborze. Mam nadzieję, że nikt nie będzie pisał o "spożywczym na rogu", gdzie stoi parę flaszek piwa, takiego jak wszędzie. Chodzi mi tylko o dobrze zaopatrzone sklepy, w których można znaleźć coś ciekawego.
Comment
-
-
W Szczecinie na jednym z rynków stoi sobie buda piwna. Kiedyś było tam nawet kilkadziesiąt gatunków piw. Niestety z czasem asortyment się zmniejsza, choć i teraz trafiają się perełki (np. piwa belgijskie czy hiszpański San Miguel). Obecnie królują: Beck's, Warsteiner i coś niemieckiego taniego - nie pomnę nazwy - kapsel jest bez nadruku i mnie nie zainteresowało. Oczywiście jeszcze Bosman we wszelkich odmianach i parę innych polskich. Pisze o tym, bo duży zestaw piw niekoniecznie musi być w dużym sklepie.
Comment
-
-
No własnie nasz Piwosz też wcale nie jest dużym sklepem. Ale jest jescze jeden sklep, bodaj na jedności Narodowej, jest wiekszy i ma też duży wybór piw, jedyną wadą dla konesera jest to, że na pierwszym planie wystawione jest pio popularne, a żeby dopatrzyć się perełek, trzeba zezować mocno w lewo.
Comment
-
-
Moim zdaniem trochę za bardzo się rozdrabniamy, wg mnie takie hasła jak "Piwosz", czy Geant powinny być zamieszczone w temacie "sklepy" (osobnym , gdzie umieszczalibyśmy informacje o sklepach w całej Polsce i nie tylko), lub "miasto"(Wrocław, czy Katowice).
Comment
-
-
Comment
-
-
dla mnie nie jest to problemem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Co tu ma Krzysiu klepać, to Art niech wklepie nowy temat
Comment
-
-
Wiem, to była prowokacja
Jak na mnie bardzo subtelna zresztą
Comment
-
Comment