Lany Racibor w Raciborzu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24004

Lany Racibor w Raciborzu

Zapisuję ku pamięci, zanim karteluszka z notatką gdzieś zaginie.

Natomiast innym aktywistom pozostawiam namierzenie adresów niżej wymienionych lokali z lanym Raciborem w Raciborzu. Podczas zwiedzania browaru w Raciborzu otrzymaliśmy takie wskazówki na miejscówki:

U Adama
    Skat
    Maga
    Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2009-07-16, 13:00.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • bastion
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2006.10
    • 1166

Z tego co znalazłem w sieci:
    Bar piwny'' U Adama i Danusi'' Racibórz ul. Warszawska 40.
    Bar ''Skat'' Racibórz ul. Żorska 2.
    Natomiast Maga , to musi być bardzo tajemnicze miejsce...

Comment

• Raciborz
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2004.06
      • 594

Dwa pierwsze się zgadzają ,sam jestem tam klijentem .Ten trzeci to chyba "Magiel".Wszystkie te lokale sa bardzo blisko siebie.ale niestety są to typowe bary .Żaden porządny lokal w Raciborzu nie leje miejscowego piwa.Pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
        Skoczów, Adama Mickiewicza 29, Bar Pianka
        Warzywo
        Tu mi się najbardziej podobało w Skoczowie, Klimat jak z lat 80, wystrój z lat 90, w zasadzie sami miejscowi. Trafiłem na konkurs skoków więc jeszcze emocje sportowe były. Do picia, przepyszny, naprawdę przepyszny, tak dobrego piwa dawno nie piłem - Racibórz, podany w firmowej, ciężkiej,...
        2022-02-16, 16:15
      • beerek62
        Browar Parowy w Raciborzu
        beerek62
        Moja kolekcja powiększyła się ostatnio o butelkę 0,3 (porterówka z porcelanką) z napisem "Gebr. Gottzmann & Co Brauerei Ratibor".
        Może źle szukam, ale niewiele o tym browarze można znaleźć w internetach. W Bbizie odszukałem informację, że browar ten należał do związku...
        2018-12-10, 18:07
      • dadek
        Czechy, Jičín, Hradecká 519, Minipivovar Jičín
        dadek
        Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
        2025-01-10, 00:48
      • dadek
        Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
        dadek
        Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
        2024-09-03, 03:09
      • dadek
        Austria,Wiedeń,Mariahilfer Str.156-158, Brauhof Wien Fünfhaus/Kaltenhauser Botschaft
        dadek
        Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
        Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
        2024-05-23, 01:04
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...