Łódź, Laskowicka 2, sklep

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • michal78
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.07
    • 1

Łódź, Laskowicka 2, sklep

witam wszystkich piwoszy! natrafiłem ostatnio na sklep z różnymi gatunkami czeskiego,angielskiego,polskiego i niemieckiego,oraz browarów z innych Państw!! Facet ma na prawdę niewygórowane ceny i bardzo duży wybór!!skelp znajduje się w podpiwniczeniu,gdzie zawsze jest chłodno!polecam wszystkim,sklep mieści się przy ulicy Laskowickiej 2,tj od Obywatelskiej w kierunku retkini,Zaglądajcie ja zaglądam prawie codziennie!!
  • Twilight_Alehouse
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.06
    • 6310

Po pierwsze, w tytule wątku warto podać adres, bo samo "sklep z piwem" nic nikomu nie mówi.
    Po drugie, warto wspomnieć, że chodzi o Łódź. Ja akurat wiem gdzie są Obywatelska i Laskowicka, ale absolutna większość forum na pewno tego nie wie.
    Po trzecie, warto podać asortyment.
    Po czwarte, podśmierduje mi to trochę autoreklamą, a zasady zamieszczania informacji komercyjnych znajdują się tutaj.
    I wreszcie po piąte, dzięki za informację, bo ta lokalizacja pasuje mi logistycznie

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika michal78 Wyświetlenie odpowiedzi
      witam wszystkich piwoszy! natrafiłem ostatnio na sklep z różnymi gatunkami czeskiego,angielskiego,polskiego i niemieckiego,oraz browarów z innych Państw!! Facet ma na prawdę niewygórowane ceny i bardzo duży wybór!!skelp znajduje się w podpiwniczeniu,gdzie zawsze jest chłodno!polecam wszystkim,sklep mieści się przy ulicy Laskowickiej 2,tj od Obywatelskiej w kierunku retkini,Zaglądajcie ja zaglądam prawie codziennie!!

Ale gdzie w Pcimiu Dolnym czy w Wałkowie?
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

• Pankracy
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2007.10
        • 2797

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
        Ale gdzie w Pcimiu Dolnym czy w Wałkowie?
        Coś mi się zdaje, że z miasta Łodzi adres ten pochodzi.
        Zresztą autor tego tematu, który się tak podnieca, że zapomina o najważniejszych szczegółach w swoim poście chyba też stamtąd.
        Last edited by Pankracy; 2009-07-26, 20:42.

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

No przecież, jakem Łodzianin, potwierdziłem że z Łodzi

Comment

Przetwarzanie...
          X