witam wszystkich piwoszy! natrafiłem ostatnio na sklep z różnymi gatunkami czeskiego,angielskiego,polskiego i niemieckiego,oraz browarów z innych Państw!! Facet ma na prawdę niewygórowane ceny i bardzo duży wybór!!skelp znajduje się w podpiwniczeniu,gdzie zawsze jest chłodno!polecam wszystkim,sklep mieści się przy ulicy Laskowickiej 2,tj od Obywatelskiej w kierunku retkini,Zaglądajcie ja zaglądam prawie codziennie!!
Łódź, Laskowicka 2, sklep
Collapse
X
-
Po pierwsze, w tytule wątku warto podać adres, bo samo "sklep z piwem" nic nikomu nie mówi.
Po drugie, warto wspomnieć, że chodzi o Łódź. Ja akurat wiem gdzie są Obywatelska i Laskowicka, ale absolutna większość forum na pewno tego nie wie.
Po trzecie, warto podać asortyment.
Po czwarte, podśmierduje mi to trochę autoreklamą, a zasady zamieszczania informacji komercyjnych znajdują się tutaj.
I wreszcie po piąte, dzięki za informację, bo ta lokalizacja pasuje mi logistycznie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika michal78 Wyświetlenie odpowiedziwitam wszystkich piwoszy! natrafiłem ostatnio na sklep z różnymi gatunkami czeskiego,angielskiego,polskiego i niemieckiego,oraz browarów z innych Państw!! Facet ma na prawdę niewygórowane ceny i bardzo duży wybór!!skelp znajduje się w podpiwniczeniu,gdzie zawsze jest chłodno!polecam wszystkim,sklep mieści się przy ulicy Laskowickiej 2,tj od Obywatelskiej w kierunku retkini,Zaglądajcie ja zaglądam prawie codziennie!!
Ale gdzie w Pcimiu Dolnym czy w Wałkowie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziAle gdzie w Pcimiu Dolnym czy w Wałkowie?
Zresztą autor tego tematu, który się tak podnieca, że zapomina o najważniejszych szczegółach w swoim poście chyba też stamtąd.Last edited by Pankracy; 2009-07-26, 20:42.
Comment
-
Comment