piwa "niskonakładowe" w Kielcach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • polly-polly
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.08
    • 7

piwa "niskonakładowe" w Kielcach

Witam,

Jak tu miło... Będąc na wyjeździe w płn-zach regionach, miałam okazję spróbować piwa "Noteckie". I tak się zastanawiam, czy w kieleckim jest możliwość zakupu tego piwa, a jeśli nie tego konkretnie to czy jest w świętokrzyskim jakiś mini browar?

Z góry dziękuję i pozdrawiam smakoszy.
    Paulina
  • darko
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 2078

Wyszukiwarka nie działa? Wpisz "Kielce", wybierz poddział "sklepy z piwem". Minibrowaru w woj. świętokrzyskim nie ma.

Comment

• polly-polly
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2009.08
      • 7

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedzi
      Wyszukiwarka nie działa? Wpisz "Kielce", wybierz poddział "sklepy z piwem". Minibrowaru w woj. świętokrzyskim nie ma.
      A przepraszam, nie widać, że zarejestrowałam się jakieś 5 min temu i ogarniam stronę? Troszkę wyrozumiałości, spokojnie...

Comment

• darko
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 2078

Czy to jest pierwsze forum internetowe, z którego skorzystałaś? Skoro potrafiłąś założyć wątek w odpowiednim dziale, to z wyszukiwarką tez nie powinnaś mieć problemów.
        Jestem wyrozumiały, przecież podpowiedziałem Ci gdzie masz szukać. Nie mam natomiast wyrozumiałości dla lenistwa.

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

Witaj i nie przejmuj się. Na forum silna jest wyszukiwarkowa inkwizycja, która nie zna litości
          Najbliższy browar restauracyjny masz w Radomiu, a listę wszystkich browarów w menu w lewym górnym rogu (Działy Browar.biz -> Browary).

Comment

• polly-polly
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2009.08
            • 7

Merci!

Comment

• polly-polly
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2009.08
              • 7

Nie ma to jak nieoczekiwane odkrycia Wczoraj w drodze na grillo-ognisko wstąpiłam do niepozornych "delikatesów" przy wjeździe do Alei na Stadion a tam cała jedna półka w piwach: Koźlak, kilka odmian piwa Ciechan, piwo Żywe, jeszcze kilka innych regionalnych i do tego kilkanaście zagranicznych ciekawostek.

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23926

Zapraszam z opisem sklepu do działu Piwo-Gdzie
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                X