Właściwie mógłbym zakończyc na tytule cały opis To co mnie tu spotkało to dramat! Tak marudziłem na zaopatrzenie w piwo Poznań sprzed okresu Piw Świata i Piwomanii a tu...Dla mnie jedyne pijalne piwo, które można dostac w okolicach to Żywiec porter. I na tym koniec! Nie ma nic, dosłownie nic, żadnych importowanych, tylko Okocim, Leżajsk, Carlsberg, Tyskie, Lech, Żubr itp. Ratowałem się jednodniową wycieczką do Lwowa, ale piwo już mi się skończyło Granicy z Ukrainą nie przekracza się w końcu tak prosto jak granicy z Niemcami. Ciężko mi pic ciągle portera przy tych upałach, ale nie uznaję kompromisów i nie będę się katował czymś co ma nazwę "piwo". Podsumowując - okolice piękne, piwnie - porażka!
Ustrzyki Dolne i okolice
Collapse
X
-
Aha, dodam, że dla mnie "zabawne" jest to, że można dostac piwa ukraińskie w Poznaniu czy Wrocławiu, a w Ustrzykach, które mają paręnaście kilometrów do granicy - nie.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedziAha, dodam, że dla mnie "zabawne" jest to, że można dostac piwa ukraińskie w Poznaniu czy Wrocławiu, a w Ustrzykach, które mają paręnaście kilometrów do granicy - nie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
Comment