Ustrzyki Dolne i okolice

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • snorre
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 655

Ustrzyki Dolne i okolice

Właściwie mógłbym zakończyc na tytule cały opis To co mnie tu spotkało to dramat! Tak marudziłem na zaopatrzenie w piwo Poznań sprzed okresu Piw Świata i Piwomanii a tu...Dla mnie jedyne pijalne piwo, które można dostac w okolicach to Żywiec porter. I na tym koniec! Nie ma nic, dosłownie nic, żadnych importowanych, tylko Okocim, Leżajsk, Carlsberg, Tyskie, Lech, Żubr itp. Ratowałem się jednodniową wycieczką do Lwowa, ale piwo już mi się skończyło Granicy z Ukrainą nie przekracza się w końcu tak prosto jak granicy z Niemcami. Ciężko mi pic ciągle portera przy tych upałach, ale nie uznaję kompromisów i nie będę się katował czymś co ma nazwę "piwo". Podsumowując - okolice piękne, piwnie - porażka!
    Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
  • snorre
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.02
    • 655

Aha, dodam, że dla mnie "zabawne" jest to, że można dostac piwa ukraińskie w Poznaniu czy Wrocławiu, a w Ustrzykach, które mają paręnaście kilometrów do granicy - nie.
    Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!

Comment

• pizmak666
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.12
      • 1904

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorre Wyświetlenie odpowiedzi
      Aha, dodam, że dla mnie "zabawne" jest to, że można dostac piwa ukraińskie w Poznaniu czy Wrocławiu, a w Ustrzykach, które mają paręnaście kilometrów do granicy - nie.
      Bo Ustrzyki to KSU i Jabol Punk
      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• Gopher
        Porucznik Browarny Tester
        • 2007.10
        • 450

Można kupić z Sulimaru: Pilsnera i Mocne, jest też Paulaner i Perła . A pozatym na targu w plastiku Chmielnoje, Dnipro, Lwowskie i Obołoń.
        Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

Przetwarzanie...
        X