Importerzy piwa - komentarze
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Czyli informacja pochodzi od konkurencjiBardzo prosiłbym przed upublicznianiem takich wiadomości aby weryfikować je bezpośrednio u źródła!
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Niestety nie, miałem w planach otworzyć sklep ale na to trzeba mieć kasę i lokum ( za sam wynajem lokum śpiewają niezłe stawki ), pozatym olsztyn to piwne zadup... nie ma tu nic..... wiekszość ludzi pije piwo tylko po ty by sie w głowie zakręciło ( tz. masówki )
Co do Belgium Best, rozmawiałem z nimi, nie maja Lindemans, poza tym ceny....
browary belgijskie miały dobre ceny, i ciekawą ofertę piw, szkoda że nie mozna skontaktować sie z nimi, mail nie aktywnyComment
-
Weź pod uwagę, że od ostatniej jesieni kurs euro poszybował pod niebiosa, teraz sytuacja powoli się normuje, ale jeszcze daleko do kursu przy jakim startowały Browary Belgijskie. Także z cenami niestety trzeba się oswoić.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2009-07-21, 11:57.Comment
-
Zatem właściciel sklepu PIWA REGIONALNE na ulicy Wilczyńskiego dalej poszukiwany!
Dziwne - mimo, że Wilczyńskiego to wielka ulica na wielkim osiedlu - sklep piwny jest zaskoczeniem.
Wszyscy w Olsztynie szukają tego typu przybytków raczej w centrum (Stare Miasto, ew. Piłsudskiego).
Mnie to jednak cieszy, bo bedę miał bliżej - martwi mnie tylko jak długo..... oby długo.Comment
-
Chyba osobiście przejade się do Belgii po piwo, zrobię zapas i przy okazji połączę to z wycieczkążeby w polsce nie było porządnego importera, dziś kontaktowałem się z dwoma importerami, u jednego na stronie internetowej widnieje napis importer piw i win, to telefonie okazało się że oni od dwóch lat sprzedają tylko wina
, a drugi może wkrótce przyśle mi to co oferuje... normalnie musiałem wypic piwo kozicowe aby wyrównać ciśnienie krwi
Comment
-
Chyba osobiście przejade się do Belgii po piwo, zrobię zapas i przy okazji połączę to z wycieczkążeby w polsce nie było porządnego importera, dziś kontaktowałem się z dwoma importerami, u jednego na stronie internetowej widnieje napis importer piw i win, to telefonie okazało się że oni od dwóch lat sprzedają tylko wina
, a drugi może wkrótce przyśle mi to co oferuje... normalnie musiałem wypic piwo kozicowe aby wyrównać ciśnienie krwi
Comment
-
na razie muszę poczekac, pozbierać fundusze do skarbonkiComment
-
Post reklamowy i posty z nim zwiazane zostaly usuniete.
Ps. Nie mam polskich znakow.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment