z racji iż jestem nowym forumowiczem chciałem podpytać czy w Jakimś sklepie w Częstochowie można nabyć Zawierciańskiego Bonera i czy ten Browar Jeszcze Działa ?
Gdzie zakupię piwa z Zawiercia w Częstochowie?
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
-
Channel: Wielkopolskie
-
-
Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
-
Channel: Czechy
-
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment