Białą Podlaska - gdzie szukać!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19260

Białą Podlaska - gdzie szukać!

Sorry Maggyk, ale taki post ciśnie mi się od jakiegoś czasu do głowy... co niniejszym czynię.

Jagiełło - najlepszy wybór i dobre ceny - Stokrotka w Rywalu. Dodatkowo Origo po 3,39 zł można spotkać w Kauflandzie. W rejonie Orzechowej też można szukać w Aldisie - Nałęczowskie Ciemne i Jagiełło Mocne. Z moich informacji wynika, że woj. lubelskie browar obsługuje bezpośrednio. Również nie natrafiłem w kilku hurtowniach ich piwa.

Janów - rzecz jasna lubelski... Sklepy PSS Społem mają w swojej ofercie piwa Janowa. Widziałem co prawda tylko "wersję zieloną", ale zawsze coś. M.in. można szukać na Jatkowej 3 oraz 1000-lecia 35.

Amber do znalezienia w Carefourze, Kauflandzie, u Eli czy w Stokrotce. Niemniej do dostania conajwyżej Żywe, Koźlak lub Porter.

Łomża - mimo bliskości jest niezbyt dostępna. W większości sklepów trafimy na Lomżę Export w zielonej butli. Hurtownia Abis na Sidorskiej ma w swojej ofersie bączki Łomży Mocnej, zatem tu i ówdzie można znaleźć, także w osiedlowych sklepach.

Kiper/Sulimar (w skromnym wyborze) można szukać we wspomnianym Abisie. Cornelius jest tylko w sporadycznie w Kauflandzie i Carefourze.

o Kormoranie pisałem w wątku Eli. Miejmy nadzieję, że na dłużej.
    Z ciekawych piw warto wspomnieć również o Faustusie w sklepie Kaufland po 4 z groszami. Bywa też w Carefourze, ale nie zachęca ceną w okolicach 5 zł.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi

o Kormoranie pisałem w wątku Eli.
    O Konstancinie!
    Last edited by Pendragon; 2009-09-28, 15:13.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
    X