Powiem tylko tyle, że druga część dwa razy lepsza niż pierwsza. O ile pierwszą czytałem z obowiązku, to ta druga mnie autentycznie wciągnęła. Bardzo ciekawe.
Relacja Marcina Kawalca: Piwo na etiopskim szlaku - komentarze
Collapse
X
-
-
Piwnie chyba będzie podobnie. Cóż, z egzotyki to naprawdę ciekawe piwa można na Jamajce spotkać. Mam nadzieję, że tym razem odwiedzę jakiś browar restauracyjny. Już nawet mam adresy od forumowych kolegów, za które dzięki.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Marcin, już pierwsza relacja mi się bardzo podobała, ale ta druga to dopiero COŚ dla piwoszaComment
Related Topics
Collapse
-
Nowy browar w Środkowych Czechach, którego właścicielem jest Holender i stąd nazwa. Więcej w relacji tutaj:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...vovar-holandan
Ekstr. 11%
Alk. 4,5%
IBU...-
Channel: Czechy
-
-
18 czerwca 2023 r. w godzinach od 11.00 do 18.00 na terenie Muzeum Narodowe Rolnictwa i Przemysłu Rolno-Spożywczego w Szreniawie (ul. Dworcowa 5, 62-052 Komorniki) odbędzie się XII Szreniawski Festiwal Piwa: Piwo z kulturą.
W programie m.in.:
– ciekawostki piwne;
–...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...-
Channel: Śląskie
-
-
O tym browarze z Hamilton w Ontario (choć właściwie to dwa browary - drugi w Toronto) pisał E-prezes:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-in-the-clouds
Chodzi o to, że łączą...-
Channel: Kanada
-
-
Idąc od rynku w górę wąską ul. Śkolni i skręcając w prawo w Panską mamy takiego fajnego rodzynka z dobrym piwem.
łukowe sklepienia, drewniane ławy. Ogólnie taki trochę taki rozpiździaj tu panuje. Knajpa prowadzona (tak sobie tłumaczę) przez rekonstruktorów średniowiecznych pochlajimprez...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment