Tyskie w bezzwrotnych butelkach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pepper
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2009.11
    • 4

Tyskie w bezzwrotnych butelkach

witam

A ja z nieco innej beczki ale nie znalazłem lepszego miejsca na pytanie o Tyskie - tyle, że na eksport, czy to prawda, że to piwo produkowane na eksport jest pakowane w kartony po 20 butelek a nie w skrzynkach jak w Polsce i do tego jest w butelkach bezzwrotnych i gdzie mogę takie piwo kupić - będę wdzięczny na każdą informację.

pozdrawiam
  • Seta
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.10
    • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pepper Wyświetlenie odpowiedzi
    (...) piwo produkowane na eksport j(...) gdzie mogę takie piwo kupić
    za pewne za granicą, a po co chcesz je kupować?
    Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Obywatel1978
      Porucznik Browarny Tester
      • 2007.09
      • 287

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
      za pewne za granicą, a po co chcesz je kupować?
      Ale się czasy pozmieniały. Kiedyś wszyscy polowali na krajowe Tyskie, ale jak ktoś nie miał wejść, to mógł kupić tylko eksportowe w Peweksie. A dzis odwrotnie - krajowego ci u nas dostatek, za to eksportowe poszukiwane

Comment

• Pepper
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2009.11
        • 4

Bo dostałem szanse na nawiązanie współpracy z klientem w Belgii, któremu głównie zależy na tyskim .... i cena by mu odpowiadała gdyby nie koszt butelki - bo jak dodam koszt butelki to już mi się nie opłaca a dla niego za drogo wychodzi - a oni nie chcą się bawić w zwroty butelek - więc o zamianie butelek żeby nie dodawać ich do ceny butelki piwa nie ma mowy .... a podobno te które jest produkowane na eksport właśnie jest w butelkach bezzwrotnych - ale w browarze mi nie sprzedadzą nawet jak powiem, że na eksport bo oni mają swoich dystrybutorów, w Belgii też ...

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

A cena za piwo w bezzwrotnej nie będzie przypadkiem taka sama jak za piwo w zwrotnej razem z butelką? Bezzwrotna nie znaczy przecież darmowa.

Comment

• Pancernik
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2005.09
            • 9787

Bo dostałem szanse na nawiązanie współpracy z klientem w Belgii, któremu głównie zależy na tyskim .... i cena by mu odpowiadała gdyby nie koszt butelki - bo jak dodam koszt butelki to już mi się nie opłaca a dla niego za drogo wychodzi - a oni nie chcą się bawić w zwroty butelek - więc o zamianie butelek żeby nie dodawać ich do ceny butelki piwa nie ma mowy .... a podobno te które jest produkowane na eksport właśnie jest w butelkach bezzwrotnych - ale w browarze mi nie sprzedadzą nawet jak powiem, że na eksport bo oni mają swoich dystrybutorów, w Belgii też ...
            Ten Belg to chyba jakiś "acid drinker" (szacun dla kapeli ). Czy on nie może się piwa napić? Może on tym tyskaczem będzie jakichś wrogów częstował? Albo lał do chłodnicy?

Comment

• Lacriferno
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.07
              • 783

Bo dostałem szanse na nawiązanie współpracy z klientem w Belgii, któremu głównie zależy na tyskim ....
              Dziwny to zwyczaj, by drzewo do lasu wozić. Ale skoro już chcesz opanować belgijski rynek Tyskim, to raczej powinieneś skontaktować się z działem handlowym KP (lub czymś w tym stylu), a oni z pewnością nakierują Cię na drogę ku realizacji tego ambitnego planu.

Comment

Przetwarzanie...
              X