Beczka czy butelka w lokalu?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • petrus33
    Gość
    • 2008.01
    • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedzi
    A ja nie wiem.
    Wprawdzie w belgijskiej piwiarni piwa butelkowe można liczyć na przynajmniej dziesiątki, to jednak nie brak w nich też beczkowych. I podczas większości moich bytności w belgijskich knajpach brałem właśnie beczkowe, a raczej nie byłem wyjątkiem.
    Ja też zazwyczaj kupowałem piwa beczkowe, ale jak sam dobrze wiesz, jest tam kilkadziesiąt piw, które są tylko i wyłącznie w wersji butelkowej, czego żałosny osobnik Maidenowiec nie może zrozumieć i popisuje się swoim aroganctwem, obrażając mnie publicznie

Wracając do tematu wątku, ja mam nieskomplikowaną filozofię.....jeśli nie ma piwa beczkowego, wybieram butelkę.
    I proszę mój wybór uszanować.
    Last edited by petrus33; 2010-03-28, 19:41.

Comment

• Maidenowiec
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2287

Wiesz Petrus, już parę osób mi mówiło, że nie ma żadnego sensu z Tobą rozmawiać, bo jesteś mitomanem. Jak widać mieli rację. I kto tu kogo obraża i zaczął obrażać To tyle ode mnie w tym temacie, bo nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu, gdzie niewątpliwie pokonasz mnie doświadczeniem.
      Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• petrus33
        Gość
        • 2008.01
        • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
        Wiesz Petrus, już parę osób mi mówiło, że nie ma żadnego sensu z Tobą rozmawiać, bo jesteś mitomanem. Jak widać mieli rację. I kto tu kogo obraża i zaczął obrażać To tyle ode mnie w tym temacie, bo nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu, gdzie niewątpliwie pokonasz mnie doświadczeniem.
        Uff.....wreszcie !!!

Comment

• Cannabee776i99
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2009.08
          • 658

Trafiła kosa na kamień.

Amen.

Comment

• petrus33
            Gość
            • 2008.01
            • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedzi
            Trafiła kosa na kamień
            Raczej na beton.
            No cóż, niektórzy są tak uparci i nietolerancyjni w swoich przekonaniach, że dyskusja jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu. Takie czasy smutne mamy.

Comment

• rohozecky
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2008.11
              • 1839

A jaki niby miałby być głębszy sens takiej dyskusji? Jeden z dyskutantów lubi piwo z beczki, drugi z butelki i tyle. Powtarzanie w kółko o swoich preferencjach niewiele tu zmieni, a jak widać prowadzi do niejakiej brutalizacji tego wątku.
              ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• zgroza
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼
                • 2008.03
                • 3605

A niektórzy nawet lubią piwo z małych browarów z puszki
                Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• petrus33
                  Gość
                  • 2008.01
                  • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedzi
                  Jeden z dyskutantów lubi piwo z beczki, drugi z butelki i tyle
                  Niech każdy pije tak jak mu się podoba, ale również niech uszanuje poglądu innych. I tylko o to chodzi. Ja uważam, że jak nie ma możliwosci picia piwa beczkowego, to butelka jest dla mnie całkowicie do zaakceptowania. Jak mam się napić piw z browaru Ciechanów, skoro oni beczkowego w Warszawie w ogóle nie sprzedają ? No niech mi ci zacietrzewieni w swoich poglądach powiedzą.....jak mam się napić tego piwa ? Tak jak napisałeś, nie ma sensu dyskutować, szczególnie z betonami. Również wizytę w Belgii betonom odradzam. Głupa by z siebie zrobili z takimi poglądami.

Comment

• Seta
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.10
                    • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Niech każdy pije tak jak mu się podoba, ale również niech uszanuje poglądu innych. I tylko o to chodzi. (...)
                    Również wizytę w Belgii betonom odradzam. Głupa by z siebie zrobili z takimi poglądami.
                    Człowieku, czy Ty panujesz nad tym co piszesz? Rozumiesz słowo szacunek?

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5617

Petrus przestań obrażać innych użytkowników forum. To jest ostatnie ostrzeżenie.
                      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                      Piwo domowe -
                      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• petrus33
                        Gość
                        • 2008.01
                        • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
                        Ale nie jesteśmy w belgijskiej piwiarni i dzięki temu ja mogę spojrzeć na Ciebie jak na głupka.
                        OK, ja się nie będę już odzywał.
                        Powyżej masz przykład wypowiedzi swojego kolesia z TWA. Przeczytaj ją i zastanów się kto tu kogo obraża. Miłego dzionka życzę. Bez odbioru.

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5617

Tak oczywiście tylko zapomniałeś o swoim poście wyżej. Wiesz faktycznie może lepiej już się nie odzywaj.
                          Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                          Piwo domowe -
                          Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                          PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Seta
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.10
                            • 6964

Majdan odpowiadał na Twojego posta:
                            Gdybyś coś takiego powiedział w belgijskiej piwiarni, inni spojrzeliby się na ciebie jak na głupka.
                            Mam nadzieję, że wiesz dlaczego.
                            Shit. Zawsze to ja pierwszy odpowiadam!
                            Last edited by Seta; 2010-03-29, 13:22.

Comment

• Pankracy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2007.10
                              • 2797

Jak mam się napić piw z browaru Ciechanów, skoro oni beczkowego w Warszawie w ogóle nie sprzedają
                              Sprzedają.

Comment

• petrus33
                                Gość
                                • 2008.01
                                • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedzi
                                Sprzedają.
                                No to sensacyjna wiadomość jak na poniedziałek !! A możesz wszystkim tu powiedzieć, gdzie sprzedają w Warszawie beczkowe piwo Ciechana ?? Bardzo jesteśmy ciekawi

Twój news będzie wręcz rewelacją ! A wiesz dlaczego ? Przy okazji dyskusji w innym wątku, bodajże o CeliBarze, sam Marek Jakubiak powiedział, że żadnego Ciechana z beczki w stolicy się nie uświadczy. Jak go zapytałem, dlaczego, odpowiedział, że taka jest polityka browaru. Widzę, że ty jesteś jednak lepiej poinformowany od samego właściciela browaru.

Comment

Przetwarzanie...
                                X