Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33
Wyświetlenie odpowiedzi
Beczka czy butelka w lokalu?
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziObiecanki macanki. Mógłbyś wreszcie słowa dotrzymać, a nie robić z gęby cholewę.
A ponieważ bardzo lubię piwa Ciechana, chcę wiedzieć, gdzie mogę się w Stolicy napić tego trunku z beczki i cały czas czekam na odpowiedż
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNo to sensacyjna wiadomość jak na poniedziałek !! A możesz wszystkim tu powiedzieć, gdzie sprzedają w Warszawie beczkowe piwo Ciechana ?? Bardzo jesteśmy ciekawi
W okresie wakacyjnym na Trakcie Królewskim (Nowy Świat/Krakowskie Przedmieście) Ciechan ustawia się ze swoim rollbarem.
Ponadto na Żoliborzu w zeszłym roku był jeden lokal, który brał beczkę Ciechana i podpinał pod nalewak (informacja od przedstawiciela browaru). Czy jednak w tym lokalu nadal uprawia się ten proceder nie wiem.
Marek Jakubiak powiedział, że żadnego Ciechana z beczki w stolicy się nie uświadczy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziOddziałem warszawskim szefuje Pan Maciej Jakubiak.
A co do beczki Ciechana, to jeżeli jest takie zainteresowanie, to niech wszyscy chętni namówią jedną osobę z powyższych na wprowadzenie beczki. Szansa jest - może nie na stałą sprzedaż, ale okresową.Robię to co lubię - produkuję piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziŻadna rewelacja. Niektórzy zapewne to wiedzą.
W okresie wakacyjnym na Trakcie Królewskim (Nowy Świat/Krakowskie Przedmieście) Ciechan ustawia się ze swoim rollbarem.
Ponadto na Żoliborzu w zeszłym roku był jeden lokal, który brał beczkę Ciechana i podpinał pod nalewak (informacja od przedstawiciela browaru). Czy jednak w tym lokalu nadal uprawia się ten proceder nie wiem.
Czy Pan Marek Jakubiak musi wszystko wiedzieć. Oddziałem warszawskim szefuje Pan Maciej Jakubiak.
Czy ty nie widzisz, że pisząc...Sprzedają...wprowadzasz wszystkich na tym portalu w błąd.
Prawda jest taka, że nie sprzedają i sprzedawać nie zamierzają w najbliższej przyszłości. Tą wiadomość potwierdziły dawno temu trzy osoby: sam Marek Jakubiak, osoba z oddziału Warszawa Bemowo oraz z oddziału Warszawa Targówek. Do dziś nie napijesz się w stolicy piwa z beczki !!! Dlaczego tak jest wie tylko sam browar, ja tej ich strategii kompletnie nie rozumiem. Ale w końcu nie samym Ciechanem człowiek żyje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedziMaciej Jakubiak jest kierownikiem oddziału W-wa Zachód na Bemowie. Kierownikiem oddziału W-wa Wschód na Targówku jest Karol Mizielski.
A co do beczki Ciechana, to jeżeli jest takie zainteresowanie, to niech wszyscy chętni namówią jedną osobę z powyższych na wprowadzenie beczki. Szansa jest - może nie na stałą sprzedaż, ale okresową.
Witam serdecznie !
No własnie, ciągle są problemy z piwami z Ciechanowa. Panie Marku, może nam pan wyjaśnić, dlaczego nie ma Waszych piw w wersji beczkowej ? W czym jest problem ? Przecież nie o logistykę tu chodzi, Ciechanów jest blisko Warszawy. Dlaczego tych piw nie można nigdzie kupić w wersji lanej ? Ciężko jest mi to zrozumieć. Wszyscy tu narzekamy, że wybór w Stolicy jest mizerny strasznie, z drugiej strony jest Wasz browar, robiący dobre piwa i mamy tylko wersje butelkowe. W czym jest problem Panie Marku ???
Comment
-
-
Podpowiem, że Szefunio nie ma na imię Marek, tylko Alek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziDlaczego tych piw nie można nigdzie kupić w wersji lanej ? Ciężko jest mi to zrozumieć. Wszyscy tu narzekamy, że wybór w Stolicy jest mizerny strasznie, z drugiej strony jest Wasz browar, robiący dobre piwa i mamy tylko wersje butelkowe. W czym jest problem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedzipolityka marketingowa koncernów, które zaistnienie w jak największej liczbie lokali traktowały priorytetowo i płaciły za to duże pieniądze, na które małych nie było stać...... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedziBeczka czy butelka? Dziwne pytanie. Musi być beczka a nawet 2-3, a może i 4 ?
Zejdż na ziemię, rozejrzyj się wokół siebie i zobacz jakie są realia.
Jeszcze długo poczekamy na piwa beczkowe, bardzo długo. Z natury jestem optymistą, ale w tej materii zwątpiłem dawno temu, nie tylko ja
Comment
-
Comment