Beczka czy butelka w lokalu?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedzi
    Miłego dzionka życzę. Bez odbioru.
    Obiecanki macanki. Mógłbyś wreszcie słowa dotrzymać, a nie robić z gęby cholewę.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• petrus33
      Gość
      • 2008.01
      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
      Obiecanki macanki. Mógłbyś wreszcie słowa dotrzymać, a nie robić z gęby cholewę.
      Miałem się nie odzywać Marusiu, ale Pankracy wszystkim nam sensację zapodał !!
      A ponieważ bardzo lubię piwa Ciechana, chcę wiedzieć, gdzie mogę się w Stolicy napić tego trunku z beczki i cały czas czekam na odpowiedż

Comment

• Pankracy
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2007.10
        • 2797

No to sensacyjna wiadomość jak na poniedziałek !! A możesz wszystkim tu powiedzieć, gdzie sprzedają w Warszawie beczkowe piwo Ciechana ?? Bardzo jesteśmy ciekawi
        Żadna rewelacja. Niektórzy zapewne to wiedzą.
        W okresie wakacyjnym na Trakcie Królewskim (Nowy Świat/Krakowskie Przedmieście) Ciechan ustawia się ze swoim rollbarem.
        Ponadto na Żoliborzu w zeszłym roku był jeden lokal, który brał beczkę Ciechana i podpinał pod nalewak (informacja od przedstawiciela browaru). Czy jednak w tym lokalu nadal uprawia się ten proceder nie wiem.
        Marek Jakubiak powiedział, że żadnego Ciechana z beczki w stolicy się nie uświadczy.
        Czy Pan Marek Jakubiak musi wszystko wiedzieć. Oddziałem warszawskim szefuje Pan Maciej Jakubiak.

Comment

• szefunio
          Porucznik Browarny Tester
          • 2007.01
          • 481

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedzi
          Oddziałem warszawskim szefuje Pan Maciej Jakubiak.
          Maciej Jakubiak jest kierownikiem oddziału W-wa Zachód na Bemowie. Kierownikiem oddziału W-wa Wschód na Targówku jest Karol Mizielski.
          A co do beczki Ciechana, to jeżeli jest takie zainteresowanie, to niech wszyscy chętni namówią jedną osobę z powyższych na wprowadzenie beczki. Szansa jest - może nie na stałą sprzedaż, ale okresową.
          Robię to co lubię - produkuję piwo.

Comment

• petrus33
            Gość
            • 2008.01
            • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedzi
            Żadna rewelacja. Niektórzy zapewne to wiedzą.
            W okresie wakacyjnym na Trakcie Królewskim (Nowy Świat/Krakowskie Przedmieście) Ciechan ustawia się ze swoim rollbarem.
            Ponadto na Żoliborzu w zeszłym roku był jeden lokal, który brał beczkę Ciechana i podpinał pod nalewak (informacja od przedstawiciela browaru). Czy jednak w tym lokalu nadal uprawia się ten proceder nie wiem.

Czy Pan Marek Jakubiak musi wszystko wiedzieć. Oddziałem warszawskim szefuje Pan Maciej Jakubiak.
            W zeszłym roku jak zwykle byłem na Nowym Świecie i piwa z Ciechana widziałem. Ale to był tylko jeden jedyny raz. W poprzednich latach ich nie było. Na Żoliborzu nigdy nie było lokalu, który by miał w regularnej sprzedaży piwa beczkowe Ciechana. Wiem, bo mieszkam na Żoliborzu od urodzenia i znam wszystkie knajpy. Gdyby było inaczej pan Marek Jakubiak z pewnością pochwaliłby się.

Czy ty nie widzisz, że pisząc...Sprzedają...wprowadzasz wszystkich na tym portalu w błąd.
            Prawda jest taka, że nie sprzedają i sprzedawać nie zamierzają w najbliższej przyszłości. Tą wiadomość potwierdziły dawno temu trzy osoby: sam Marek Jakubiak, osoba z oddziału Warszawa Bemowo oraz z oddziału Warszawa Targówek. Do dziś nie napijesz się w stolicy piwa z beczki !!! Dlaczego tak jest wie tylko sam browar, ja tej ich strategii kompletnie nie rozumiem. Ale w końcu nie samym Ciechanem człowiek żyje.

Comment

• petrus33
              Gość
              • 2008.01
              • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szefunio Wyświetlenie odpowiedzi
              Maciej Jakubiak jest kierownikiem oddziału W-wa Zachód na Bemowie. Kierownikiem oddziału W-wa Wschód na Targówku jest Karol Mizielski.
              A co do beczki Ciechana, to jeżeli jest takie zainteresowanie, to niech wszyscy chętni namówią jedną osobę z powyższych na wprowadzenie beczki. Szansa jest - może nie na stałą sprzedaż, ale okresową.

Witam serdecznie !
              No własnie, ciągle są problemy z piwami z Ciechanowa. Panie Marku, może nam pan wyjaśnić, dlaczego nie ma Waszych piw w wersji beczkowej ? W czym jest problem ? Przecież nie o logistykę tu chodzi, Ciechanów jest blisko Warszawy. Dlaczego tych piw nie można nigdzie kupić w wersji lanej ? Ciężko jest mi to zrozumieć. Wszyscy tu narzekamy, że wybór w Stolicy jest mizerny strasznie, z drugiej strony jest Wasz browar, robiący dobre piwa i mamy tylko wersje butelkowe. W czym jest problem Panie Marku ???

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Podpowiem, że Szefunio nie ma na imię Marek, tylko Alek
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• a1410
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2003.08
                  • 613

Dlaczego tych piw nie można nigdzie kupić w wersji lanej ? Ciężko jest mi to zrozumieć. Wszyscy tu narzekamy, że wybór w Stolicy jest mizerny strasznie, z drugiej strony jest Wasz browar, robiący dobre piwa i mamy tylko wersje butelkowe. W czym jest problem
                  Ten tekst można zaadresować do wszystkich małych browarów warzących przyzwoite piwa i pewnie wszędzie dostaniemy podobną odpowiedź; problem tworzy polityka marketingowa koncernów, które zaistnienie w jak największej liczbie lokali traktowały priorytetowo i płaciły za to duże pieniądze, na które małych nie było stać...

Comment

• rohozecky
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2008.11
                    • 1839

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedzi
                    polityka marketingowa koncernów, które zaistnienie w jak największej liczbie lokali traktowały priorytetowo i płaciły za to duże pieniądze, na które małych nie było stać...
                    I to podobno w sytuacji, w której sprzedaż piwa z beczki sama w sobie przynosiła stratę...
                    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• petrus33
                      Gość
                      • 2008.01
                      • 888

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika belfer102 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Beczka czy butelka? Dziwne pytanie. Musi być beczka a nawet 2-3, a może i 4 ?
                      Musi to na Rusi kolego !
                      Zejdż na ziemię, rozejrzyj się wokół siebie i zobacz jakie są realia.
                      Jeszcze długo poczekamy na piwa beczkowe, bardzo długo. Z natury jestem optymistą, ale w tej materii zwątpiłem dawno temu, nie tylko ja

Comment

Przetwarzanie...
                      X