Gdzie Janów we Wrocławiu?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Gdzie Janów we Wrocławiu?

Czy ktoś zna miejsce we Wrocławiu, gdzie można jeszcze kupić Janów zielony lub czerwony?
    MM961
    4:-)

Related Topics

Collapse

• MatiWro
    Gdzie we Wrocławiu kupię piwo Bosman i Międzyzdroje?
    MatiWro
    Cześć. Gdzie we Wrocławiu kupię w dobrej cenie piwko Bosman Specjal lub Miedzyzdroje Pils? Detalicznie?...
    2021-06-02, 21:47
  • ART
    Poznań, Cybińska 13/1, Tam gdzie zawsze
    ART
    Pewnie nic nowego dla miejscowych, dla mnie jak najbardziej. Nieco poza standardowym szlakiem w Poznaniu - taka fajna gastro-enklawa pomiędzy rondem Śródka a Ostrowem (Ostrowiem?) Tumskim w Poznaniu mi się objawila. A tam na ten przyklad silnie związany z Browar Za Miastem przyjazny lokal gdzie...
    2023-06-18, 15:10
  • dadek
    Czechy, Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
    dadek
    Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
    2022-07-02, 01:16
  • otvirak
    Stodoła, Czerwony Topór
    otvirak
    Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
    Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
    Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
    Barwa: herbaciana.
    Piana: drobnoziarnista,...
    2024-07-30, 17:17
  • waclaw67
    Podstawka.Gdzie jej miejsce
    waclaw67
    Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
    Nigdzie nie mogę jej znaleźć.
    2022-01-09, 15:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...