Poszukiwanie Okocimka O.K :))

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wujekedek
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2010.01
    • 4

Poszukiwanie Okocimka O.K :))

siemka ;P tą markę napewno każdy zna i wie co się z nią obecnie dzieje ale podobno można je czasami spotkać i moja prośba :P

Gdzie ostatnio i w jakich sklepach spotkaliście okejka ? Najlepiej zeby info dotyczyło woj małopolskiego

kazde info mile widziane ;p

Pozdrarwiam ;p
  • Jack75g
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.02
    • 555

W grudniu ub. roku widziałem w sieci handlowej Delikatesy Centrum działającej prężnie na Podkarpaciu i z tego co wiem mają sklepy także w Małopolsce. Butelka 0,5 l.
    Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• pizmak666
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2006.12
      • 1905

Kraków Hala Targowa
      „Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”

"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".

Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.

Comment

• pio_tr23
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2006.12
        • 47

W Brzesku prawie w każdym sklepie z piwem

Comment

• wujekedek
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.01
          • 4

dziś byłem w delikatesach centrum u siebie i nie było : ( w lewiatanie też nie... i w krakowie w realu w kauflandzie w plazie i m1 rowniez nie ma ;( tak zee jeszcze hale targową musze sprawdzic.

A mozesz kolego dać ulicę z danym sklepem w ktorym jest ten okocim ? W sumie do brzeska mam niedaleko a jak juz bym sie wybral to niee chce błądzic ;D
          Ostatnia zmiana dokonana przez wujekedek; 2010-01-26, 22:02.

Comment

• YouPeter
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.05
            • 2379

Szukaj raczej w mniejszych sklepach na terenie Krakowa. O.K. został wycofany po wprowadzeniu Premium, a teraz powoli powraca ale widuję go raczej w małych sklepach osiedlowych a nie w wielkich sieciach.
            Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• pio_tr23
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2006.12
              • 47

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wujekedek Wyświetlenie odpowiedzi
              A mozesz kolego dać ulicę z danym sklepem w ktorym jest ten okocim ? W sumie do brzeska mam niedaleko a jak juz bym sie wybral to niee chce błądzic ;D
              Ostatnio widziane w sklepie "Alkohole Świata" na ul. Mickiewicza nr bodajże 3. U muszkieterów też było podczas ostatniej wzyty. Intermarche znajduje się koło jedynego ronda w Brzesku. Jeszcze w tym sklepie. W tych lokalizacjach napewno znajdziesz O.K.

Comment

• relaksio
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2009.01
                • 96

W KRK jest dostepne caly czas tam,gdzie jest wszystko
                Czyli w MARII.
                POLAKIEM jestem i dobre
                PIWO nie jest mi obce...

Comment

• bstarszy
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2009.12
                  • 4

dzisiaj widziałem w monopolowym Grześ na ul. Lubomirskiego ( koło ronda Mogilskiego )

Comment

• wujekedek
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2010.01
                    • 4

dziś odwiedziłem Brzesko z kumplami i jakżesz wielkie było nasze szczęście jak prawie na wejścu sklepu stał okocim O.K wielkie dzięki kolego pio_tr23 za info

co to samego piwa ;d smak ten sam jak przed paru laty poleecam każdemu ;d

pozdrawiam ;d

Comment

• bastion
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2006.10
                      • 1155

To ja pamiętam smak sprzed dwudziestu laty, i to coś co teraz nosi nazwe Okocim OK, nie ma z tamtym oprócz nazwy nic wspólnego..
                      Niestety.

Comment

• wujekedek
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2010.01
                        • 4

bastion a to okocim O.K od dawna jest ? w sumie nie znam historii tego piwa..
                        co do smaku to pewnie masz racje wcześniej piwa były bardziej naturalne, teraz wszystko zastępuje się chemią niestety. Ale co jak co. teraźniejszy O.K jest w porządku

Dziś odwiedziłem "Grzesia" przy mogilskim i niestety nie było ale starsza pani mówiła, że zazwyczaj jest natomiast w "Marii" nabyłem produkt bez problemów ;d i swoją drogą to bardzo ciekawe półki tam mają aż mam ochotę spróbować każdego piwa stamtąd

jeszcze raz dzięki wszystkim za wszelakie informacje )

Comment

Przetwarzanie...
                        X