Brackie - gdzie kupię kilka skrzynek - Warszawa, Kraków lub Katowice

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • makaveli1
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.02
    • 2

Brackie - gdzie kupię kilka skrzynek - Warszawa, Kraków lub Katowice

Panowie, w warszawie piwo niedostepne, mam pytanie czy gdzies w katowicach/krakowie kupie od reki kilka skrzynek?bede tam przejazdem za jakis czas i to chyba jedyne wyjscie,kupic.
    a moze jest szansa zamowienia tego w jakiejs hurtowni w wwarszawie/okolicach, na koncesje?
    udalo mi sie znalezc w ten sposob specjala w butelce
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

W Krakowie kiedyś było dostępne w Realu w M1 ale obecnie to chyba tylko trafisz na nie w Marii na Ruczaju, choć dzisiaj właśnie się skończyło ale pewnie wkrótce powróci bo należy do stałego asortymentu tego sklepu.
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• zic
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2005.06
      • 118

w Realu "Dolina trzech stawóws" na trasie A4 Kraków-Wrocław dostaniesz Brackie Zakupisz je także w Cerfurze jest to trasa w Katowic Częstochowa na przeciwko IKEA Nie jestem pewien czy nie ma w Selgrosie??...

Comment

• ArtK31
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.04
        • 708

W Bomi (lokalizacja obok katowickiej IKEA ) bez problemu Brackie w butelce jest dostępne.

Comment

• relaksio
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2009.01
          • 96

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedzi
          W Bomi (lokalizacja obok katowickiej IKEA ) bez problemu Brackie w butelce jest dostępne.
          A w krakowskim nigdy nie bylo
          POLAKIEM jestem i dobre
          PIWO nie jest mi obce...

Comment

Przetwarzanie...
          X