Zapytaj w Żabkach lub Freshach, u mnie na Mokotowie mam 3 w do których czasem i po 30 zanoszę i przyjmują bez problemu.
Tutaj odzyskasz kaucję za zwrotne butelki bez paragonu.
Collapse
X
-
Ja skupuję butelki po piwie w Krakowie (tylko zwrotne) 15-20 gr/szt mail: krzysiek.filu@gmail.com lub tel: 518 890 736
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzy-fil Wyświetlenie odpowiedziJa skupuję butelki po piwie w Krakowie (tylko zwrotne) 15-20 gr/szt mail: krzysiek.filu@gmail.com lub tel: 518 890 736
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Areh Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam, ale czy kaucja za te butelki nie wynosi 35gr?
Pozdr
Comment
-
-
Piotr i Paweł. Ja przeważnie oddaję na Stokłosach, nie robią żadnych problemów, czasem też w Blue City. Z tym, że nigdy nie oddawałem naraz 60 sztuk a około 25 (bo tyle mi do plecaka wchodzi). A jak mam 10-15 to na Mokotowie w Żabkach czy Freshach też przyjmują bez kłopotów.Last edited by dadek; 2015-11-26, 01:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rahmen Wyświetlenie odpowiedziWitam, może ktoś zna jakieś sklepy, lub nawet punkty skupu, w Lublinie, gdzie można oddać większa ilość butelek. Ostatnio w żabce nawet na wymianę mi nie chciała przyjąć, bo chyba kod był inny i powiedziała pani za kasą, że nie przyjmie, bo takiego nie mają, mimo, że chciałem takie samo piwo nawet kupić - Miłosław Pilzner. Za informację będę bardzo wdzięczny.
U nas w sklepie przyjmujemy bez problemu but po grupie Żywiec.Przy denku but jest taki napis ŻGB
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziw Żabkach czy Freshach też przyjmują bez kłopotów.
Comment
-
-
To i tak nie masz źle, bo ja znam taką Żabkę w W-wie, że nawet z paragonem nie oddasz
Biorą ewentualnie tylko na wymianę, jak kupujesz ten sam rodzaj i tą samą ilość.
Właścicielka upiera się przy swoim, że samych butelek, nawet zakupionych u nich nie ma obowiązku przyjmować, bo tak ją uczyli na szkoleniach dla ajentów Żabek i Freshów
Comment
-
-
Spiszcie sobie z internetu numery do waszych lokalnych oddziałów Państwowej Inspekcji Handlowej. Ja zawsze mam go przy sobie i co prawda jeszcze nigdy nie użyłem, ale w razie zaognienia sytuacji nie zawahałbym go użyć.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
witam jak by ktoś był zainteresowany to skupuję butelki zwrotne po piwie w Krakowie
kontakt najlepiej email: krzysiek.filu@gmail.com lub tel: 574-218-381
Comment
-
Comment