Specjalistyczny sklep z piwem -Szczecin-

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hoxton
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.12
    • 53

Specjalistyczny sklep z piwem -Szczecin-

Siedząc ostatnio w szczecińskiej Pivarii niechcący, (poważnie usłyszałem rozmowę grupki ludzi którzy dyskutowali na temat otwarcia w Szczecinie "sklepu z dobrymi piwami".
    Padały argumenty, że w innych miastach takie sklepy istnieją i nieźle prosperują.
    W samym Białymstoku istnieją podobno dwie tego typu placówki a miasto to na głównym szlaku handlowym się raczej nie znajduje.
    Co sądzicie o tego typu przybytku w Szczecinie, bo jak dla mnie to bomba. Nie będę musiał już raz na kwartał jeździć na zakupy do Poznania

P.S Sklep ma podobno powstać jeszcze w lipcu na ul. Monte Cassino w Szczecinie
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12589

No to trzymam Ci kciuki

Comment

• zgroza
      Major Piwnych Rewolucji
      🍼
      • 2008.03
      • 3605

A co z Getrenkami na niemieckich przedmieściach Szczecina?
      Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• Pogoniarz
        † 1971-2015 Piwosz w Raju
        • 2003.02
        • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi
        A co z Getrenkami na niemieckich przedmieściach Szczecina?
        Czują się bardzo dobrze i są często odwiedzane Chętnie jednak odwiedzę nowo otwarty przybytek jak i czekam na otwarcie browaru restauracyjnego.

Prawie jak Piwo
        SZCZECIN

Comment

• ARTHUR
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2338

Ja również czekam za otwarciem tego sklepu

Comment

• alfa
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.10
            • 47

W Szczecinie mieszkam bardzo długo, niestety z moich doświadczeń wynika,że wszystko to co udaje się w innych miastach - tutaj kończy się niepowodzeniem. To jest smutne i dobrze byłoby gdyby przynajmniej to przedsięwzięcie wyszło ....powodzenia

Comment

• szpaclaf
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2009.09
              • 40

Cóż za wspaniała wieść. W mieście gdzie mieszka ponad 400 000 ludzi niezwykle dziwi brak chociażby jednego sklepu z dobrym piwem. Mam tylko nadzieje, że to nie plotki i doczekamy się w końcu takiego sklepu.

Comment

• Mikko
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2008.12
                • 583

A Bonanza na Przyjaciół Żołnierza nie jest przypadkiem takim sklepem? Wybór piw, poza masówą jest co prawda śladowy (Ciechany, Cerna Hora i czasem Noteckie) ale z tego co gadałem z babeczką to chcą się rozwijać.

ps w Getrankach niestety jeszcze np Brackiego nie mają ale fakt że jakiś substytut dla nas jest

Comment

• ELYSIUM_SKLEP
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2010.05
                  • 75

Elysium-Sklep z Dobrymi Piwami

Witam!

Widzę, że nasz projekt został zdekonspirowany

Potwierdzę tylko, że faktycznie "Elysium-Sklep z Dobrymi Piwami" jest w końcowej fazie powstawania.
                  Jeżeli wszystko pójdzie po myśli urzędników są duże szanse, że ruszymy na początku lipca.

Lokal mieści się przy ulicy Monte Cassino 4 obok sklepu dobrewina.pl

Planujemy duży asortyment piw z browarów polskich ( Ciechan, Koreb, Witnica, Edi, Czarnków, Połczyn Zdrój + wiele innych). Chcemy sprowadzać także piwo czeskie ( Primator, Krakonos, Czarna Hora i inne).

Myślimy również o sprowadzaniu produktów do browarnictwa domowego oraz wszelkiej maści dóbr birofilskich.

Jeżeli macie jakieś sugestie co do asortymentu który byście chętnie widzieli w naszym sklepie to proszę o sugestie.

Comment

• unkel
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2008.08
                    • 244

Kurde, 40km do granicy a Wam będzie łatwiej zdobyć dobre piwo z Czech niż dobre piwo z Niemiec?

Comment

• Christof
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2009.04
                      • 128

Ja najchętniej widziałbym w szczecińskim sklepie niepasteryzowane Opaty w litrowych pet-ach. Byłbym ich stałym odbiorcą.
                      Fajnie, że nareszcie i u nas będzie porządny piwny sklep.

Comment

• alfa
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.10
                        • 47

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ELYSIUM_SKLEP Wyświetlenie odpowiedzi
                        Witam!

Widzę, że nasz projekt został zdekonspirowany

Potwierdzę tylko, że faktycznie "Elysium-Sklep z Dobrymi Piwami" jest w końcowej fazie powstawania.
                        Jeżeli wszystko pójdzie po myśli urzędników są duże szanse, że ruszymy na początku lipca.

Lokal mieści się przy ulicy Monte Cassino 4 obok sklepu dobrewina.pl

Planujemy duży asortyment piw z browarów polskich ( Ciechan, Koreb, Witnica, Edi, Czarnków, Połczyn Zdrój + wiele innych). Chcemy sprowadzać także piwo czeskie ( Primator, Krakonos, Czarna Hora i inne).

Myślimy również o sprowadzaniu produktów do browarnictwa domowego oraz wszelkiej maści dóbr birofilskich.

Jeżeli macie jakieś sugestie co do asortymentu który byście chętnie widzieli w naszym sklepie to proszę o sugestie.
                        Wykorzystajcie - Plebiscyt na Piwo Roku 2009 powodzenia

Comment

• Mikko
                          • 2008.12
                          • 583

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika unkel Wyświetlenie odpowiedzi
                          Kurde, 40km do granicy a Wam będzie łatwiej zdobyć dobre piwo z Czech niż dobre piwo z Niemiec?
                          Tylko po co skoro po tamtej stronie i tak taniej będzie a wyprawa żadna. Chyba że mówimy o naprawdę rarytasach których przy granicy nie uświadczysz.

Comment

• abernacka
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛🥛
                            • 2003.12
                            • 10861

Jak ja wam zazdroszczę tej bliskości.
                            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Mikko
                              • 2008.12
                              • 583

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                              Jak ja wam zazdroszczę tej bliskości.
                              Wiesz ja kiedyś emigrowałem z Gdańska (ale nie powiem że za piwem z niemiec )

Comment

Przetwarzanie...
                              X