Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Mapa polskich piwiarni
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziProponuję dodać jeszcze Browar Grybów, gdzie oprócz piw w butelce, można kupić Grybów Niepasteryzowany z beczki w rewelacyjnej cenie 2 zł
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzisiaj nastąpiła kolejna aktualizacja. Dodałem 12 lokali, ale niestety jednocześnie 6 wyleciało z listy (zamknięcie lokalu lub zmiana asortymentu). Ostatecznie liczba pubów wzrosła do 477.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z moich obserwacji co można uaktualnić:
1. Katowice, Lorneta z Meduzą - butelkowe BPAB (podawane w firmowym szkle),
2. Katowice, Bohema - Bernarda nie ma, są butelkowe z Piotrkowa,
3. Sosnowiec, Stonehenge - Tucher Weizen,
4. Sosnowiec, Pub Rybnicki - szukałem ostatnio i nie mogłem znaleźć tego lokalu ! koledzy z Zagłębia potwierdzają ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedzi4. Sosnowiec, Pub Rybnicki - szukałem ostatnio i nie mogłem znaleźć tego lokalu ! koledzy z Zagłębia potwierdzają ?
Comment
-
-
Dziś nastąpiła aktualizacja mapy. Doszło 18 lokali, 2 zostały usunięte.
Dodałem:
1. Łodź - Rademenes
2. Łodź - Piwoteka Narodowa
3. Tarnów - Alchemik
4. Warszawa - CDQ
5. Warszawa - Odessa
6. Warszawa - Legends
7. Katowice - Tucher Pub
8. Bielsko-Biała - Browar Miejski
9. Bielsko-Biała - Piwnica Zamkowa
10. Racibórz - Fanaberie
11. Racibórz - Poza czasem
12. Chorzów - Rebel Garden
13. Jaworzno - Muzeum
14. Stegna - Tawerna
15. Szymbark - Kaszubska Korona
16. Gdańsk - Balsam Cafe
17. Gdańsk - Cafe pod rybą
18. Gdańsk - W starym kadrze
Wyleciały:
1. Myszków - bar
2. Sosnowiec - Pub Rybnicki
Proszę o uwagi co do trafności lokalizacji, zwłaszcza w przypadku Rebel Garden.
Z powodu takiego a nie innego systemu działania Google Maps, przez pewien czas będzie panował na mapie nieporządek (np. nowe lokale z Pomorza razem z woj. dolnośląskim, część pubów z danego województwa na jedenej, a inne na drugiej stronie). Będę musiał poprzenosić lokale na swoje miejsce na liście (poszczególne strony). Przy okazji będzie musiał być zastosowany inny podział województw, bo system pozwala tylko na 200 punktów na stronie mapy. To trochę potrwa...Last edited by Pendragon; 2011-05-31, 20:15.
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Heh, byłem pewien , że Mejera już dodałem poprzednio. O Rakowcu pamiętałem ale w ostatniej chwili mi wyleciał z głowy Szczecin tez dojdzie.
Comment
-
-
No i dobrze myślałem - przecież browar w Gliwicach jest dodany, tylko brak aktualizacji o jego otwarciu.
Comment
-
-
Szczecin i Rakowiec dodane.
Dodatkowo usunąłem Le Mirage z Kostrzyna n. Odrą. Marcowa wizyta nie wykazała tam żadnego beczkowego piwa.
Czy teraz Rebel Garden jest dobrze zaznaczony?Last edited by Pendragon; 2011-05-31, 23:09.
Comment
-
-
Dodałem jeszcze Samuraja z Tychów. Tym samym lista pubów osiągnęła liczbę 495.
Mapa została już uporządkowana.
Comment
-
Comment