W takim razie wybacz, teraz już wiem że to tylko aktualizacja mapy niedopatrzenie
Mapa polskich piwiarni
Collapse
X
-
Zaktualizowałem mapę. Stan to równe 500 lokali. 9 dodanych, a 4 usunięte z bazy.
Dajcie znać jak wyszło mi strzelanie z lokalizacją 3 lokali w Wetlinie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaynik Wyświetlenie odpowiedziKędzierzyn Koźle Bar Alabama ... już otwarty
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jak mniej więcej co miesiąc (tym razem idealnie), nastąpiła aktualizacja mapy, która powiększyła się o 13 lokali.Last edited by Pendragon; 2011-07-27, 22:02.
Comment
-
-
Nastąpiła aktualizacja. Obecnie w bazie jest 543 pubów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNastąpiła aktualizacja. Obecnie w bazie jest 543 pubów.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Racja. Byłem po kilku piwach
Ale wolałbym usłyszeć uwagi co do lokalizacji tych nowo dodanych oraz dodanych już wcześniej - np. w google maps pojawiły się dokładne zdjęcia całego Ciechanowa.
Comment
-
-
Jak dla mnie to wypicie w Leżajska (czy Bosmana, Specjala, Królewskiego czy innego pseudo-regionalnego piwa) gdziekolwiek, nawet Mozambiku, nie jest żadną atrakcją. Z zestawienie powinny być wyłączone lokale oferujące wielką trójkę + Perłę i Łomżę-Van Pur. No może poza Żywieckim Porterem z beczki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że już spokojnie możemy mówić o Wielkiej Czwórce + Perle.
Comment
-
-
Zdążyłem przed końcem roku z nową wersją mapy. Nowe, mniejsze znaczniki, nowe kolory.
Idea jest taka:
- kolor niebieski: browar
- kolor czerwony: czołówka, superliga, TOP polskich knajp, znaczek jakości Q, 3 gwiazdki
- kolor żółty: najlepsze knajpy, nie licząc tych czerwonych, 2 gwiazdki
- kolor zielony: pozostałe ciekawe puby, 1 gwiazdka
Te kolory wprowadzam także stopniowo na mapy czeskich knajp, tak więc będzie tu ujednolicenie kolorków. Będzie można to łatwo spamiętać - to jak sygnalizacja świetlna (czerwone = stop - zatrzymaj się tutaj).
PS - czerwonych znaczków jakości jeszcze nie nadałem, ale szybko się pojawią. Ich liczba będzie ograniczona. Nie wiem jeszcze ile tego wyjdzie, ale myślę że więcej niż 20-25 knajp na cały kraj na nie nie nie zasłuży.Last edited by Pendragon; 2012-12-29, 23:26.
Comment
-
-
Czerwone zaczęły się pojawiać dopiero dziś. Lekka zmiana koncepcji - tym kolorem oznaczać będę multitapy. Pytanie tylko od ilu kranów zaczyna się multitap? Przyjąłem, że muszą być dwie cyfry, czyli zaliczam do tej kategorii od 10.
Inna sprawa. Z powodu warszawskiej rewolucji oraz pojawiania się nowych browarów muszę wyrzucić sporo knajp warszawskich. Zadecydujcie sami, które można śmiało z mapy usunąć.
Może niektóre zostały zamknięte, a nikt o tym nie doniósł, albo pogorszył się w nich asortyment? Będę musiał usunąć około 10 miejsc.
Comment
-
Comment