U mnie w mieście nieaktualna ilość kranów.
Mapa polskich piwiarni
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Białej też do korekty: Jedynki i Stereo Cafe już nie ma, Piwiarnia Warki jest na Placu Wolności w miejscu Jedynki, a resztę to na PW jak chcesz.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziU mnie w mieście nieaktualna ilość kranów.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Proszę o dodanie:
Częstochowa, al. NMP 31
Pub Piwiarnia
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
4 nalewaki, ok 100 rodzajów piw z browarów regionalnych i rzemieślniczych, dominuje asortyment polski.
Na nalewakach piwa zmieniają się rotacyjnie, mamy też prawie wszystkie premiery piw Pinta, Alebrowar, Artezan, Pracownia Piwa, Szałpiw itd.
Jest to największy wybór piw w Częstochowie.Moje piwo jest bezcenne.
Schizma miodowa.
Comment
-
-
Będzie, gdy dojdę do śląskiego. Na razie utknąłem w Warszawie.
Comment
-
-
Dziś nastąpiła wielka aktualizacja, polegająca głównie na zaostrzeniu kryteriów. Z listy ubyło ok. 150 miejsc, ale dodałem też z 20 nowych, czyli różnica wynosi jakiś -130. O dziwo, tylko w opolskiem jest więcej niż przed aktualizacją, no ale to województwo razem z dolnośląskim czekało aż od grudnia.
Comment
-
-
Garść propozycji odnośnie konkretnych pubów katowickich:
Pub Ściana - z kranu leją jasne z Głubczyc zamiast Tyskiego Klasycznego;
Można dodać Konik Klub (Warszawska 57) - 3 krany, Tyskie, Żywiec i Zamkowe z Namysłowa (nie wiem, czy warto to dodawać, ale jest takie miejsce);
Tucher Pub nie istnieje, jest tam teraz Inferno Club, nie wiem, co jest na kranach;
Leśniczówka, Śląska 80 - z kranów Bernard, Lobkowicz, Tyskie (3 krany)
Pizzeria ToTu,Wojska Polskiego 58 - Irlandzkie Mocne z Krajana i Raciborskie Klasyczne z Raciborza;
Rudy Goblin, Wita Stwosza 5 oraz Cybermachina, Damrota 6 też mają jakieś ciekawe piwa na kranach.
Coś ciekawszego z kranów niż KP i GŻ miały zwykle także Szynk Old Fashioned i Mad Mick, ale dawno tam nie byłem i nie wiem, jak to teraz wygląda.
Comment
-
-
W miejsce Tucher Pub dodałem Leśniczówkę.
Comment
-
-
Odnotowane.
Comment
-
-
Częstochowska Piwiarnia wzbogaciła się o pompę"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Jest pompa.
Comment
-
Comment