Gdzie w Warszawie knajpa ze stołami bilardowymi i dobrym piwem?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2319

Gdzie w Warszawie knajpa ze stołami bilardowymi i dobrym piwem?

Jak w temacie.
    Przejrzałem ostatnie forumowe tematy o warszawskich pubach i nie znalazłem nic ciekawego w opcji bilard+regionalne piwo
    Proszę o info jeśli coś pominąłem lub jeśli macie na oku coś zupełnie nowego.
    Z góry dzięki
  • rohozecky
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2008.11
    • 1841

Że co???
    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• keto
      Porucznik Browarny Tester
      • 2009.07
      • 388

Ciężko będzie połączyć te dwie rzeczy razem .
      Pozdrawiam
      Artur

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

W Adresie jest stół bilardowy i Perła z kija za 5 złotych. Perła jak to Perła, płycizna, ale przynajmniej nie daje kukurydzą ani cukrem jak Tyskie czy Żywiec.

Comment

• kosher
          Major Piwnych Rewolucji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2005.04
          • 2319

Wciąż liczę na Wasze znakomite rozeznanie warszawskich lokali

Comment

• kosher
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2005.04
            • 2319

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
            W Adresie jest stół bilardowy i Perła z kija za 5 złotych. Perła jak to Perła, płycizna, ale przynajmniej nie daje kukurydzą ani cukrem jak Tyskie czy Żywiec.
            Ok, kojarzę ten pub. Przejeżdżam tamtędy często i widziałem z zewnątrz neon na antresoli. Fakt, Perła słabizna, ale to i tak już coś.
            Dzięki żąleną.

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

Dodam, że knajpka jest mała, ale za każdym razem, jak byłem w piątek, to stół był wolny. Czasem jest kurs kolizyjny z rzutkowcami, którzy grają prostopadle do jednego końca stołu.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
                Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
                dadek
                W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
                Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
                2023-09-07, 00:42
              • bastion
                Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
                bastion
                Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
                Centrum...
                2025-02-02, 20:53
              • bastion
                Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
                bastion
                Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
                2024-06-11, 20:06
              • Prusak
                Chełm, Reformacka 7, Restauracja Browar Kozak
                Prusak
                Nie mogłem sobie darować, skoro w sumie mam blisko. Nowy browarek w lokalu restauracyjnym, jakich wiele. Na razie amatorzy piwnych atrakcji nie mogą raczyć się widokiem warzelni znajdującej się w pomieszczeniu po drugiej stronie sieni kamienicy, w której umieszczona jest cała knajpa. Docelowo...
                2023-03-02, 18:06
              • ART
                Czechy, Olomouc, Panská 8, Olomoucká citadela
                ART
                Idąc od rynku w górę wąską ul. Śkolni i skręcając w prawo w Panską mamy takiego fajnego rodzynka z dobrym piwem.
                łukowe sklepienia, drewniane ławy. Ogólnie taki trochę taki rozpiździaj tu panuje. Knajpa prowadzona (tak sobie tłumaczę) przez rekonstruktorów średniowiecznych pochlajimprez...
                2022-11-25, 11:03
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...