E-prezesie, melduję wykonanie zadania. Białorus została zaktualizowana.
Jedno pytanie - Staromiejski chyba wyprowadził się z Mińska?
Mapy Piwne - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Brakuje browarów w restauracji "Zielone Wzgórze", schronisku Biskupia Kopa oraz w Pałacu Spiż z planowanych.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBędzie, ale póki co nie mam chwili wolnej.
Leave a comment:
-
-
Domyślam się, że praca zajmuje. Inne rejony nie są tak opóźnione, a w sumie bliskie, więc liczyłem, że pójdzie gładko. Nic na siłę, ale czekam.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziNa mapie istniejących browarów jest błąd. Przeskoczone dwie pozycje, w związku z czym mamy 225 nie 227.
Leave a comment:
-
-
Tyle jest aktualnie na b.biz 224 + 4 nowe zgłoszone. Może Pendiemu usunęły się dwie pozycje (204 i 205).
Leave a comment:
-
-
Na mapie istniejących browarów jest błąd. Przeskoczone dwie pozycje, w związku z czym mamy 225 nie 227. Zresztą, o Bocianie nadal nie wiadomo, by tam ktokolwiek warzył, więc chyba 224.
Leave a comment:
-
-
Że też nie wpadłem na ten pomysł z mapą wcześniej!
W ciągu kilku dni ruszę z aktualizacją.
Leave a comment:
-
-
Ok, nie wytrzymałem
Dodałem już teraz dwa litewskie browary restauracyjne działające stosunkowo blisko naszych granic.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi(…)
Ale jesteś pewny tego Staromestnego?
Ps. Na moim blogowym profilu na FB dodałem swego czasu kilka zdjęć z tej wizyty.
Leave a comment:
-
Leave a comment: