Mapy Piwne - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
To ja też chciałem pochwalić się swoją mapą piwną.
Mapa zawiera znaczniki miejsc z których posiadam "eksponaty" - etykiety z piw które wypiłem (w większości) oraz podstawki pod piwo.
Mapa browarów - Wojtek Cempura - kolekcja etykiet piwnych i podstawek pod piwo. (mojepiwo.com)Za miastem możesz zmienić na Rumianek
Mniej książków więcej piwaComment
-
Comment
-
Strona powstała na podstawie kolekcji etykiet z wypitych piw. Gdzieś musiałem zaznaczyć sobie na przykład BroKreację, w 2015 roku robili piwo w Szczyrzycu. Zostawiam tak jak jest, mam już sposób na zaznaczenie browarów na mapie jako kontraktowe ale zajmie to trochę czasu .Comment
-
Strona powstała na podstawie kolekcji etykiet z wypitych piw. Gdzieś musiałem zaznaczyć sobie na przykład BroKreację, w 2015 roku robili piwo w Szczyrzycu. Zostawiam tak jak jest, mam już sposób na zaznaczenie browarów na mapie jako kontraktowe ale zajmie to trochę czasu .Mniej książków więcej piwaComment
Related Topics
Collapse
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Lokal całkowicie pozbawiony pretensjonalności. Typowa piwiarnia miejska z luźną atmosferą. Pijący także na ulicy przed pubem, psy, dzieci, etc. Mało zachęcający kibelek. Na barze duża podkładka reklamowa... polskiego Artezana.
Na kranach dziesięć piw: osiem z kraftowych browarów...-
Channel: Włochy
2023-08-30, 11:12 -
-
Miejscówka w Chinatown, wszystkie piwa za 6€ za 0.4l - IPA, Session IPA, pilsnery, hellesy, rosy które okazały się być bockiem.
...-
2023-05-13, 19:05 -
-
Pub przy kanałku z ogródkiem, mają wiedeńskie amerykańskie
. Dziesięć kranów.
Wiedeń gryzie się z Ameryką, nie polecam.
...-
2023-05-13, 19:01 -
-
Miejsce w zagłębiu knajpianym w płd-zach części starego miasta. Tuż obok jest możliwe, że nie warta wspomnienia knajpka, ale w oczekiwaniu na otwarcie Zapap miło można spędzić czas.
Sam browar Zapap mieści się poza miastem, a firma ma trzy lokale w samej Bolonii z wyszynkiem (ten...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment