W spisie tu masz, że aktualizacja mapy Rumunii jest z 2018 roku, ale dodałeś nawet najświeższe browary. Jesteś wszystkich pewien? Trafiłem na taką mapkę i jest ich mniej, ale są aktualizowane lokacje. Np. SB w Saliste. Np. Bear From The Yeast czy Fabrica de Bere Scorilo wyglądają mi na kontrakty. Reszty już nie patrzyłem dokładnie. Zaklikam do znajomego stamtąd i podpytam.
Mapy Piwne - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNp. Bear From The Yeast czy Fabrica de Bere Scorilo wyglądają mi na kontrakty.
Comment
-
-
Jest w tym wątku wpis z 11 stycznia 2018r. z aktualnymi linkami do map.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pendi, looknij na mapę Rumunii czy nie ma jakichś zmian. Tu stan ze stycznia 2021 Map – Beerologique
Comment
-
-
-
14 lat minęło.... Jutro rocznica opublikowania mojej pierwszej mapy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZrobiłem mapę browarów czeskich. Mam nadzieję, że jest kompletna, jeśli nie (lub są błędy), to poproszę o uwagi, a naniosę poprawki. Źródłem jest strona piwni.info, stąd dane lokacyjne, data powstania, wielkość produkcji, logo, strona www i mail.
Legenda jest obok mapy , ale może i tutaj ją przytoczę:
* - na zółto - minibrowary
* - na błękitno - małe i średnie
* - na buraczkowo - wielkie molochy koncernowe
Mapka wygląda tak jak na załaczonym obrazku, aby z niej skorzystać należy kliknąć w ten link
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
👍 5
Comment
-
-
To ja też chciałem pochwalić się swoją mapą piwną.
Mapa zawiera znaczniki miejsc z których posiadam "eksponaty" - etykiety z piw które wypiłem (w większości) oraz podstawki pod piwo.
Mapa browarów - Wojtek Cempura - kolekcja etykiet piwnych i podstawek pod piwo. (mojepiwo.com)
Comment
-
Comment