Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wcempura
Wyświetlenie odpowiedzi
Mapy Piwne - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Strona powstała na podstawie kolekcji etykiet z wypitych piw. Gdzieś musiałem zaznaczyć sobie na przykład BroKreację, w 2015 roku robili piwo w Szczyrzycu. Zostawiam tak jak jest, mam już sposób na zaznaczenie browarów na mapie jako kontraktowe ale zajmie to trochę czasu .
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wcempura Wyświetlenie odpowiedziZaznaczenie browarów kontraktowych to świadomy wybór. Planuję zrobić na mapie legendę, ale to może kiedyś.
Leave a comment:
-
-
Zaznaczenie browarów kontraktowych to świadomy wybór. Planuję zrobić na mapie legendę, ale to może kiedyś.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wcempura Wyświetlenie odpowiedziTo ja też chciałem pochwalić się swoją mapą piwną.
Mapa zawiera znaczniki miejsc z których posiadam "eksponaty" - etykiety z piw które wypiłem (w większości) oraz podstawki pod piwo.
Mapa browarów - Wojtek Cempura - kolekcja etykiet piwnych i podstawek pod piwo. (mojepiwo.com)
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wcempura Wyświetlenie odpowiedziTo ja też chciałem pochwalić się swoją mapą piwną.
Mapa zawiera znaczniki miejsc z których posiadam "eksponaty" - etykiety z piw które wypiłem (w większości) oraz podstawki pod piwo.
Mapa browarów - Wojtek Cempura - kolekcja etykiet piwnych i podstawek pod piwo. (mojepiwo.com)
Leave a comment:
-
-
To ja też chciałem pochwalić się swoją mapą piwną.
Leave a comment:
-
-
Co do mapy Polski: z tym browarem Pełne Kufle z Kolna to chyba za wcześnie. Natomiast wszystko wskazuje, że warzą w Mstowie.
-
👍 1
Leave a comment:
-
-
14 lat minęło.... Jutro rocznica opublikowania mojej pierwszej mapy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZrobiłem mapę browarów czeskich. Mam nadzieję, że jest kompletna, jeśli nie (lub są błędy), to poproszę o uwagi, a naniosę poprawki. Źródłem jest strona piwni.info, stąd dane lokacyjne, data powstania, wielkość produkcji, logo, strona www i mail.
Legenda jest obok mapy , ale może i tutaj ją przytoczę:
* - na zółto - minibrowary
* - na błękitno - małe i średnie
* - na buraczkowo - wielkie molochy koncernowe
Mapka wygląda tak jak na załaczonym obrazku, aby z niej skorzystać należy kliknąć w ten link
-
👍 5
Leave a comment:
-
-
-
Na twoich mapach Azji Azerbejdżan jest jak biała karta. Tylko odsyłacz do RB.
Leave a comment:
-
-
Pendi, looknij na mapę Rumunii czy nie ma jakichś zmian. Tu stan ze stycznia 2021 Map – Beerologique
Leave a comment:
-
Leave a comment: