Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się znajdują sklepy z tanimi piwami w zachodniopomorskiem. Cena do 2.50 zł. Chodzi mi o takie piwo jak np. Argus, Kuflowe mocne, Ambrosius, VIP. Chciałbym spróbować jeszcze mocniejszych piw w tej cenie. Co sądzicie o tych piwach?
Mocne tanie piwa - zachodniopomorskie
Collapse
X
-
Ja sądzę, że jak chcesz takie piwa znaleźć to idź do sklepu i poszukaj.
-
-
piecyk_gazowy, wróciłeś?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Kup sobie wódkę albo wisienkę. Nic tu po tobie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrekg31 Wyświetlenie odpowiedzi... można się nieźle skuć, a ja to lubię najbardziejNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrekg31 Wyświetlenie odpowiedziWitam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się znajdują sklepy z tanimi piwami w zachodniopomorskiem. Cena do 2.50 zł. Chodzi mi o takie piwo jak np. Argus, Kuflowe mocne, Ambrosius, VIP. Chciałbym spróbować jeszcze mocniejszych piw w tej cenie.
Co sądzicie o tych piwach?Last edited by Sokół83; 2011-10-04, 14:48.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrekg31 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym się dowiedzieć gdzie się znajdują sklepy z tanimi piwami w zachodniopomorskiem.
Co sądzicie o tych piwach?
Chciałbym spróbować jeszcze mocniejszych piw
Kwasożłopy integrują się tu: http://www.winka.net/Last edited by Pankracy; 2011-10-04, 15:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrekg31 Wyświetlenie odpowiedziWitam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie się znajdują sklepy z tanimi piwami w zachodniopomorskiem. Cena do 2.50 zł. Chodzi mi o takie piwo jak np. Argus, Kuflowe mocne, Ambrosius, VIP. Chciałbym spróbować jeszcze mocniejszych piw w tej cenie. Co sądzicie o tych piwach?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piotrekg31 Wyświetlenie odpowiedzitanie i można się nieźle skuć, a ja to lubię najbardziej
Comment
-
Comment