Mijają już 4 miesiące a uprawnień jak nie miałem tak nie mam - a mapek przybywa
Piwna kartografia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Do zaktualizowanych dołączyła mapa Nadrenii-Palatynatu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Idę za ciosem. Nowa wersja Dolnej Saksonii już jest.
To 3 mapy najdłużej nieaktualizowane, prawie 2,5 roku. Jak ten czas leci.Last edited by Pendragon; 2011-07-04, 19:33.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Aktualizacja mapy Belgii
Tak na prawdę, to można uznać to za nową mapę, bo przybyło na niej około 60 browarów! Poprzednie źródło (strona ta już nie istnieje albo nia działa chwilowo) było najwyraźniej mało wiarygodne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAktualizacja mapy Belgii
Tak na prawdę, to można uznać to za nową mapę, bo przybyło na niej około 60 browarów! Poprzednie źródło (strona ta już nie istnieje albo nia działa chwilowo) było najwyraźniej mało wiarygodne.
Comment
-
-
Bawaria to bardzo ciężki temat. Na razie utknąłem w Górnej Frankonii. Palatynat musi poczekać.
Czerwone punkty - a przyjrzyj się spisowi browarów To tylko punkt techniczny.
Comment
-
-
sezon wyjazdowy w pełni - lista map zaktualizowana http://www.browar.biz/forum/showpost...7&postcount=16
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziDokonałem aktualizacji mapy "Nadgraniczne niemieckie browary": http://maps.google.pl/maps/ms?f=q&so...,0.009602&z=17
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPo raz kolejny zmuszony byłem zaktualizować wspomnianą mapę. Odpadły dwa kolejne browary.
Comment
-
-
-
Możesz dokonać na mapie Meklemburgii kolejnych korekt.
Nie istnieje browar restauracyjny w Rostoku. Reaktywował się browar w Barth i powstał nowy w Marlow, Wohrenstorf.
Comment
-
-
Sukcesywnie w najbliższym czasie zaktualizuje całe Niemcy. Całe z wyjątkiem Bawarii
Comment
-
-
No to Górna Frankonia gotowa. Do zrobienia została południowa część Bawarii.
Comment
-
Comment