Moja wersja mapy kraju fabryk piwa, czyli Rumunii.
Piwna kartografia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Dobra robota.Tylko w Cluj Napoka,browar powstał w miejscu zamknietego Ursusa więc adres ten sam.Poprawna nazwa i adres proszę tu:
Fajnie że sa naniesione nieczynne juz browary.Ze struktur Ursusa jako zamkniety mozna dodać browar Pitber w Pitesti na ul.Nicolae Balcescu 158.Tylko po nim nie ma już śladu.Na jego miejscu wybudowano nowe pawilony.Ale jako autor mapy już sam zdecydujesz.
Z pozdrowieniem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441 Wyświetlenie odpowiedziDobra robota.Tylko w Cluj Napoka,browar powstał w miejscu zamknietego Ursusa więc adres ten sam.Poprawna nazwa i adres proszę tu:
Przy okazji - co oni tam piszą, że lokal otwarty od 9, ale piwo niefiltrowane sprzedają dopiero od 17?Last edited by Pendragon; 2012-05-09, 16:29.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Mapa Rumunii została wzbogacona o sąsiednie Mołdawię oraz Bułgarię.
3on1.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMapa Rumunii została wzbogacona o sąsiednie Mołdawię oraz Bułgarię.
3on1.
1. Co z browarem w Warnie - Pivovaren Zavod Varnensko Pivo - brak go na mapie. Ten chyba nie jest zamknięty mimo,że jest połączony w jedną grupę z browarem w Mezdra?
2. brak na mapie minibrowaru w Warnie. Nie występuje na żadnym ze znanych mi spisów . Browarek hotelowy. Nazwa piwa Gallagher, minibrowaru Birariya Gallagher, hotel - Ventura. Adres - Varna, Asparuhovo, ul. Mara Taseva 16
3. Brak minibrowaru Peti Okean OOD - Sofia, u. Andrey Germanov 11
A przy okazji szkoda takich browarków jak Ariana, Burgasko czy Pleven, które w ostatnim czasie zostały zamknięte.
Comment
-
-
Mapa browarów Nowej Zelandii.
Comment
-
-
Wspólna mapa Hiszpanii i Portugalii.
utworzenie: 2012.06.16 własność: Piwny Informator (facebook) beershare - postaw autorowi piwo, albo dwa aktualizacja: 2012.08.13 Portugalia i Andora: żółte - restauracyjne pomarańczowe - małe czerwone - średnie niebieskie - duże gwiazdka - w browarze działa sklep i/lub pub romb - brak sklepu/pubu w browarze (lub brak informacji na ten temat) kółko - lokalizacja przybliżona
Comment
-
-
Piwnej sagi ciąg dalszy.
Tym razem Skandynawia (bez Danii, bo zgoda zrobił).
Comment
-
-
-
Dobra, tytuł mapy zmienię, ale Wysp Owczych to chyba nie dodam. W końcu podlegają pod Danię.
Comment
-
-
Ja bym z Mapy Polski wywalił na osobna mapę browary planowane i w realizacji - tak jak to jest z Czechami. Szczególnie, że te wiele z tych planowanych to jakieś pojedyncze pogłoski.
Comment
-
-
Mapa Estonii została zaktualizowana.
Dodałem do mapy nowy browar restauracyjny "Kochi Aidad", działający od tego roku w Tallinie.
Ps. Strona browaru: http://www.kochiaidad.ee/?go=index&lang=engLast edited by abernacka; 2012-07-12, 06:40.
Comment
-
-
mapa browarów w Czechach
Witam!
Aktualna mapa wszystkich browarów w Czechach i w sąsiedztwe pri granicach jest tutaj:
Polecam
Kryštofwww.pividky.cz - pół-literatura i interaktywna mapa browarów w Czechach i sąsedskich państwach (też w jędzyku Polskim)
Comment
-
Comment