Dzięki info od anonimowego brrowarowicza wiem, że browar w Wyszkowie jest czynny! Przepraszam za fałszywy alarm!
Piwna kartografia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W browarze w Wyszkowie teraz to możesz sobie najwyżej kupić pralkę na raty albo kilkanaście metrów dalej, napój Freeway cytrynowy.
Chyba chodziło Ci o Vyskov/Wyskov lub Vyskowo/Wyskovo lub coś mniejwięcej podobnie pisane. W Czechach wiem że był/jest browar Vyskov ale nie Wyszków. Niby detal ale drażni.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Najdłużej nie aktualizowana (3 lata) mapa doczekała się swojego odświeżenia.
Była Jugosławia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by Pendragon; 2014-08-07, 23:12.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Dzięki za czujność. Zaraz poprawię.
Z drugiej strony skoro Minibrowar Płock nie działa, to tylko Łodzi należy się poprawka, dalej już jest dobrze
No ale niby to chwilowy zastój, więc traktuję jak Watrę.Last edited by Pendragon; 2014-10-12, 17:57.
-
-
Leży, bo Google zapowiedziało przymusowe przejście na nowe mapy. Robię to co muszę skończyć i czekam na zmiany, bo nie ma co się produkować, gdy funkcjonalność obecnych zostanie pomniejszona.
-
Prosze zaktualizowac:
Niemcy: Alte Kelter, Römerstraße 123, 68623 Lampertheim - niestety od dwoch lat zamkniety. Bylem tam niedawno osobiscie, od osoby mieszkajacej pod tym adresem otrzymalem ta wiadomosc.
Francja: Seebach, 14 rte de Schleithal, 67160 Seebach - od roku nie funkcjonuje. Rozmawialem niedawno przez telefon z bylem juz wlascicielem, od niego pochodzi ta informacja
PozdrawiamComment
-
No i stało się. W trakcie kończenia jednej z map google zmieniło mi ją i wszystkie inne na nową wersję. Nie podoba mi się, bo brak znaczników html - np. linków nie można ukryć pod innym tekstem, gdy jest długi, to cały się wyświetli i nie ma na to metody :/ Nie ma też możliwości boldowania czy też kolorowanie tekstu.
-
Dodam jeszcze, że to oznacza długotrwałe "prace adaptacyjne". Zanim dostosuję ręcznie mapy do nowego formatu, to będą wyglądały tak, jak wyglądają.
PS - właśnie ćwiczęLast edited by Pendragon; 2014-11-11, 19:01.
Comment