Dzięki info od anonimowego brrowarowicza wiem, że browar w Wyszkowie jest czynny! Przepraszam za fałszywy alarm!
Piwna kartografia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W browarze w Wyszkowie teraz to możesz sobie najwyżej kupić pralkę na raty albo kilkanaście metrów dalej, napój Freeway cytrynowy.
Chyba chodziło Ci o Vyskov/Wyskov lub Vyskowo/Wyskovo lub coś mniejwięcej podobnie pisane. W Czechach wiem że był/jest browar Vyskov ale nie Wyszków. Niby detal ale drażni.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Najdłużej nie aktualizowana (3 lata) mapa doczekała się swojego odświeżenia.
Była Jugosławia.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMapa polskich knajp będzie wkrótce wyłączona, w jej miejsce proponuję 5 map browarniano-sklepowo-knajpianych
Do uzupełnienia zostały sklepy w Warszawie, jak i całym mazowieckim.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-08-07, 23:12.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTen moment właśnie nastąpił. Mapa pubów została usunięta.
Do uzupełnienia zostały sklepy w Warszawie, jak i całym mazowieckim.
Comment
-
-
Dzięki za czujność. Zaraz poprawię.
Z drugiej strony skoro Minibrowar Płock nie działa, to tylko Łodzi należy się poprawka, dalej już jest dobrze
No ale niby to chwilowy zastój, więc traktuję jak Watrę.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-10-12, 17:57.
Comment
-
-
-
Leży, bo Google zapowiedziało przymusowe przejście na nowe mapy. Robię to co muszę skończyć i czekam na zmiany, bo nie ma co się produkować, gdy funkcjonalność obecnych zostanie pomniejszona.
Comment
-
-
Prosze zaktualizowac:
Niemcy: Alte Kelter, Römerstraße 123, 68623 Lampertheim - niestety od dwoch lat zamkniety. Bylem tam niedawno osobiscie, od osoby mieszkajacej pod tym adresem otrzymalem ta wiadomosc.
Francja: Seebach, 14 rte de Schleithal, 67160 Seebach - od roku nie funkcjonuje. Rozmawialem niedawno przez telefon z bylem juz wlascicielem, od niego pochodzi ta informacja
Pozdrawiam
Comment
-
-
No i stało się. W trakcie kończenia jednej z map google zmieniło mi ją i wszystkie inne na nową wersję. Nie podoba mi się, bo brak znaczników html - np. linków nie można ukryć pod innym tekstem, gdy jest długi, to cały się wyświetli i nie ma na to metody :/ Nie ma też możliwości boldowania czy też kolorowanie tekstu.
Comment
-
-
Dodam jeszcze, że to oznacza długotrwałe "prace adaptacyjne". Zanim dostosuję ręcznie mapy do nowego formatu, to będą wyglądały tak, jak wyglądają.
PS - właśnie ćwiczęOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-11-11, 19:01.
Comment
-
Comment