W związku z pojawieniem się minibrowaru w Bratysławie, mapa piwnej Słowacji doczekała się aktualizacji do wersji 1.03.
Piwna kartografia
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
czyli podsumowując mamy następujące kraje na google mapie:
- Czechy by Pendragon
- Słowacja by Pendragon
- Luksemburg by Pendragon
- Dania by zgroza
- Nadgraniczne niemieckie browary by abernacka
- Polska by radom
- Irlandia by Cooper
no i większość landów niemieckich by Pendragon:
THÜRINGEN (36)
SACHSEN-ANHALT (22)
SACHSEN (60)
BERLIN (19)
MECKLENBURG (21)
BRANDENBURG (24)
SCHLESWIG-HOLSTEIN (13)
BREMEN (3) + HAMBURG (5)
NIEDERSACHSEN (54)
NORDRH.-WESTF. (125)
SAARLAND (13)
RHEINLAND-PFALZ (45)
HESSEN (73)
Comment
-
-
Oraz od dziś także Belgia (w wersji uproszczonej 0.9)
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dołączam Węgry. Jeżeli chodzi o minibrowary to zapewne nie wszystkie zamieszczone jeszcze działają, ale starałem się zaktualizowac na ile mogłem zdobyć dane.
Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Fajnie, że są już Węgry, przynajmniej spadło mi to zadanie
Chciałem też je robić, ale gdy przejrzałem tematy temu poświęcone, to mi ręce opadły - sami Węgrzy nie mają aktualnej listy?
To tam jest tylko 5 dużych i średnich browarów razem? Nic dziwnego zatem, że chce im się otwierać kolejne malutkie browarki.
W planach mam stworzenie mapki Austrii a w dalszej kolejności Szwajcarii. Jeśli ktoś już takie robi, to niech się odezwie. Po co mam marnować czas
PS - Gopher - przewidujesz linki do stron tych browarów? Przydałyby się.Last edited by Pendragon; 2009-07-13, 12:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziMuszę i tak zrobić jedną i drugą na własny użytek. Umówmy się tak: Ty robisz Austrię, ja Szwajcarię. Ok?
Skitof, dzięki za źródełko. Co prawda mam inne, ale to też się przyda.
Comment
-
-
Ku...fa co za idioci, spierd..li mechanizm Google Maps! Wszystko teraz idzie 5 razy dłużej, linki nie działają, bo automat dodaje adres google w składni linku, ciężko dodać nową "pinezkę", bo po znalezieniu adresu znika edycja! Co za szajs się zrobił! Odechciewa się robić cokolwiek w takim g....
Lepsze jest wrogiem dobrego.Last edited by Pendragon; 2009-07-13, 15:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPomysł świetny ale nie zadałeś sobie trudu żeby przeczytać chociaż ten post Browar w Tihany NIE ISTNIEJE!Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát
Comment
-
-
Tutaj zamieszczonych jest kilka mapek - za ich aktualność nie ręczę, ale może komuś się przydadzą. Są to mapy browarów (i nie tylko):
Australii , Belgii, Kanady, Danii, Europy, Francji, Niemiec, Irlandii, Włoch, Holandii, Nowej Zelandii, Wielkiej Brytanii i USA.Last edited by Maggyk; 2009-07-13, 19:11.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Zresztą widzę to teraz, że Belgia jest już wcześniej zamieszczona przez Pendragona. O ja ślepa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Szwajcaria 0.5
Wersja bardzo robocza, browary ze związku małych i średnich browarów w kantonach szprechających.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Na Austrię trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać, chociaż też mógłbym wypuścić w wersji 0.5. Mam wszystkie browary przemysłowe plus gasthofy z 2 landów.
Comment
-
Comment